Masterclass ‘Verkoop in Actie’ voor Technostarters!

  • 03 november 2011

Syntens Innovatiecentrum wil technostarters graag ondersteunen bij het realiseren van groei na de eerste fase van het bedrijf. JIj als technostarter gelooft in jouw product en wil het optimale halen uit de markt halen. Tegelijkertijd kun je wel wat hulp gebruiken. Dit om juist die klanten effectief te benaderen die je graag tot je klantenkring wil gaan rekenen. En misschien nog wel belangrijker; die je helpen om je bedrijf beter en sneller te laten groeien.

Wat leer je?

De masterclass ‘Verkoop in Actie’ voor Technostarters wil jou ‘hands on’ vaardigheden bijbrengen die jouw marketing- en verkoopactiviteiten tot nieuwe hoogten zullen brengen. In deze praktische masterclass krijgt je kennis en vaardigheden aangereikt. Je investeert vooral in jezelf en leert werken met handige tools voor klantenwerving. Gedurende de looptijd van de masterclass pas je de nieuwe kennis en vaardigheden direct toe. Door uitwisseling van ervaringen tussen u, de inleider van de Masterclass en de overige deelnemers leer je reflecteren op wat in jouw eigen situatie echt werkt!

Wanneer en waar

 3 november, 17 november en 24 november bij Emmeloord van 17.30 to 21.30 uur. Terugkomdag is nader te bepalen. Kosten bedrag €100,- voor de gehele masterclass (per deelnemer)

Jouw resultaat

Je begrijpt en beheerst jouw eigen sales aanpak, ziet jouw kansen en weet dit toe te passen in jouw eigen praktijksituatie. Kortom, je kan direct aan de slag!

Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor technostarters, niet concurrerend, met een eigen technisch product/dienst of een nieuwe toepassing van techniek of informatietechnologie. De technostarters hebben niet langer dan vijf jaar geleden de onderneming gestart. Voorbij de eerste fase binnen het bedrijf, is er een geld- of een goederenstroom. Je bent bereid om kennis en ervaring te delen en leert graag van en met andere ondernemers. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen aan de masterclass verkoop in actie.

Wie leidt de Masterclass?

Frans Hamstra van SalesInn zal de Masterclass gaan leiden. Hij heeft 19 jaar ervaring in Marketing en Verkoop. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in het coachen en ondersteunen van ondernemers die nieuwe impulsen aan hun verkoopvaardigheden willen geven. Zo heeft hij er mede voor gezorgd dat deze bedrijven en personen hun doelstellingen konden realiseren. De aanpak van ‘Verkoop in Actie’ helpt je om jouw businessmodel om te zetten in het actief werven van klanten. Je werkt met alle nieuwe aangeleerde vaardigheden om de juiste prospect voor jouw vernieuwende dienst of product te vinden en, uiteindelijk, ook tot jouw klanten te kunnen rekenen.

Meet weten?

De Masterclass zit inmiddels bijna vol, maar heb je interesse of wil je meer informatie? Mail dan gerust: ronald.lourens@syntens.nl