Space-MATCH 2011: meet & match rondom ruimtevaart!

  • 22 november 2011

Op dinsdag 22 november a.s. vindt vanaf 15.00 uur bij ESA/ESTEC in Noordwijk de zevende editie van Space-MATCH plaats. Op Space-MATCH - een jaarlijks terugkerend ‘Meet & Match’ event - kunnen Nederlandse ondernemers kennismaken met technologie die oorspronkelijk ontwikkeld is voor de Europese ruimtevaart. De achterliggende gedachte daarbij is dat deze kennis en technologieën ook buiten de ruimtevaart succesvol kunnen worden toegepast. Dit jaar staat Space-MATCH in het teken van ‘Integrale Veiligheid’.

Meet & match

Via een gestructureerde ‘Meet & Match’ komt u in contact met interessante, innovatieve technologieën op het gebied van ‘Integrale Veiligheid’. Onderwerpen die op 22 november aan bod komen zijn:

  • Telecom, met Fox IT, IPAYMO en Ursa Minor
  • Asset monitoring, met S&T, ISIS, BlackShore, Geoserve, Hansje Brinker en TNO
  • Imaging/detectie, met Cosine, TNO en SRON - Bacteriële veiligheid, met Filtex en Bioclear
  • Brandveiligheid, met Fire Suppression Inside

Space-MATCH wordt georganiseerd door TNO, ESA Business Incubator Centre Noordwijk en KplusV organisatieadvies, in nauwe samenwerking met de European Space Agency (ESA) en het Netherlands Space Office (NSO).

Aanmelding

Het volledige programma is te vinden op www.space-match.nl. Via deze site kunt u zich ook aanmelden voor dit evenement. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar het aantal plaatsen is gelimiteerd!

Voor meer info kunt u contact opnemen met Len van der Wal (len.vanderwal@tno.nl) of Joost de Waard (dewaard@kplusv.nl).