Actieve Masterclass Sociale Media in samenwerking met Getting Social!

  • 17 november 2011

Sociale media zijn hot!

Maar wie sociale media vooral als marketing-instrument ziet schiet voorbij de vele kansen die sociale media nog meer bieden....

In november organiseren wij de Masterclass Social Business. Hierin leer je sociale media te begrijpen en situatiegericht en organisatiebreed toe te passen. Social Business is namelijk meer dan alleen het inzetten van sociale media. Pas als een organisatie tot in de kern van de bedrijfsvoering klanten en medewerkers betrekt bij moderne sociale media is er sprake van social business. Door nieuwe manieren van communiceren, zowel intern als extern, ontstaan andere manieren van samenwerken en sociale omgang. Hierdoor ben je in staat om los te komen van de vaste denk- en werkkaders.

Werken aan jouw strategie

De masterclass Social Business wordt speciaal voor de LiveWIRE deelnemers georganiseerd in samenwerking met Richard Heesen van Getting Social. Vooral voor jonge innovatieve ondernemers kan Social Business ondersteunend werken. Het programma omvat een aantal dagdelen waarin we ingaan op jouw strategie en doelstellingen en deze koppelen aan de mogelijkheden van de diverse sociale media. Deze worden direct in de praktijk toegepast zodat het niet blijft bij een informatieve sessie. We verwachten dan ook van je dat je jouw laptop/iPad meeneemt.

Interesse in deelname?

Data waarop de Masterclass plaatsvindt zijn 17 november, 01 december en 15 december bij Seats2meet in Eindhoven.

Aanmelden of graag eerst meer informatie inwinnen? Neem gerust contact op met arna.arnautovic@syntens.nl of bel met 06 - 51 06 85 28.