Hoe financieer ik mijn bedrijf of idee?

  • 10 mei 2012

U ziet een gat in de markt, wilt een bedrijf starten, maar het ontbreekt u aan financiering. Of u wilt een nieuw project starten binnen uw bestaande bedrijf, maar u hebt niet genoeg middelen om dit zelf op te zetten. Hoe financiert u het bedrijf of idee?

Op 10 mei willen we graag ingaan op de vele financieringsmogelijkheden die er misschien zijn, van traditionele financiering bij de bank, tot het aantrekken van risicokapitaal, van friends and fools tot crowdfunding; wat zijn de mogelijkheden?

Syntens wijst u de weg op 10 mei 2012 op Gonnetstraat 26 te Haarlem.

Programma

13.00 uur Ontvangst met koffie en thee
13.30 uur Opening door Syntens
13.35 uur Micha Zwaaf, directeur IMX Capital: Wat zijn de mogelijkheden van financiering? Wanneer komt u waarvoor in aanmerking? Wat is belangrijk bij uw bedrijfsplan?
14.15 uur Een verhaal uit de praktijk
14.50 uur Start workshops, ronde 1
15.25 uur Pauze
16.00 uur Start workshops, ronde 2
16.35 uur Borrel
17.00 uur Einde

De workshops

Workshop 1 - de do's en don'ts over Crowdfunding door Marijke Krabbenbos van www.Qolors.nl, een bedrijf gefinancierd door crowdfunding.
Workshop 2 - Financiering door een bank: Wat vindt de bank belangrijk bij de beoordeling van een bedrijfsplan en hoe kan een goed plan u als startende ondernemer helpen om de kans op succes te vergroten? Door Alexander Westerwoudt, Coordinator Startende ondernemers van de Rabobank Haarlem en Omstreken.
Workshop 3 - Hoe komt u succesvol in contact met informal investors? De do’s en dont’s voor een succesvolle match met een investeerder.
Door Daniel Horn van The Start Up Network Amsterdam (http://www.thesunamsterdam.nl).

Deze bijeenkomst is onderdeel van het project Nieuwe Energie op de Creatieve As welke gefinancierd wordt door het Europees Fonds voor regionale ontwikkelingen van de Europese Commissie.

Inschrijven

Schrijf u nu HIER in voor deze bijeenkomst! Voor meer informatie: neem contact op met: Juully Ruyters / 088 - 444 0 219 / juully.ruyters@syntens.nl