Masterclass Succesvolle Financiering: Kies voor de juiste investeerder

  • 14 maart 2012

Wanneer kies je ervoor om een investeerder bij je onderneming te betrekken? En hoe vind je de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. We maken een vergelijking tussen de verschillende soorten investeerders en kijken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een ondernemers(team). Ook gaan we in op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders en hoe een investeerder een businessplan screent.

Training

De beste lessen komen uit de praktijk, dus bespreken we op 14 maart de typische valkuilen waar ondernemers tegen aan lopen. Verder nemen we het investerings- proces met je door zodat je weet welke stappen en onderdelen je kunt verwachten.

Trainer

Micha Zwaaf heeft in 2007 zijn eigen corporate finance boutique opgericht. Daarvoor heeft hij ruim acht jaar bij ABN AMRO gewerkt o.a. als portfoliomanager. Zijn boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’ is eind 2011 gepubliceerd.

Details

  • Datum: 14-3-2012 van 16.00 tot 20.30
  • Locatie: UtrechtInc., Nijenoord 1, 3552 AS Utrecht
  • Toegangsprijs: 60 euro

Inschrijven

Je kunt je HIER direct inschrijven voor de bijeenkomst van 14 maart 2012!

De masterclass is een samenwerking van: Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden.