Masterclass Succesvolle Financiering: Ben jij al klaar voor een financierder?

  • 21 maart 2012

Dikwijls blijken alternatieve financieringsvormen sneller en goedkoper geld op te leveren. Denk aan leverancierskredieten, een slim debiteurenbeleid, partnerships etc. Ook is het slim om te kijken waar je kosten kunt besparen. Bankiers en investeerders houden er niet van om onnodig geld te verstrekken. Wanneer je deze alternatieven hebt verkend en optimaal hebt benut sta je ook sterker tegenover een bankier of investeerder als je hen nodig hebt voor meer financiering.

Sessie

Deze sessie bestaat uit drie onderdelen:

  • Symbid, een van de eerste crowd funding partijen op de Nederlandse markt, geeft een presentatie over deze financieringsvorm. Breng je vragen mee voor deze jonge ondernemers. Ondernemers kunnen op Symbid financiering vinden voor start- of groeikapitaal voor hun bedrijf. Symbid faciliteert financieringen van € 20.000 tot € 2,5 mln.
  • Een gespecialiseerde adviseur van Syntens Innovatiecentrum neemt in deze sessie de belangrijkste laagdrempelige financieringsmogelijkheden met je door. Ook leer je hoe je op slimme wijze (voor-)financiering kunt regelen bij eventuele leveranciers en laten we zien hoe een verandering in je debiteurenbeleid een groot verschil kan maken.
  • Als afronding van deze drie sessies van de masterclass verzorgt Syntens het onderdeel ‘Ben ik er klaar voor?’ Twee perspectieven zullen worden ingenomen: (a) moet ik nu financiering willen ophalen of heb ik andere prioriteiten en (b) ben ik voldoende voorbereid om een reële slaagkans te hebben.

Details

  • Datum: 21-3-2012 van 16.00 tot 20.30
  • Locatie: UtrechtInc., Nijenoord 1, 3552 AS Utrecht
  • Toegangsprijs: 60 euro

Inschrijven

Je kunt je HIER direct inschrijven voor de bijeenkomst van 21 maart 2012!

De masterclass is een samenwerking van: Taskforce Innovatie Regio Utrecht, UtrechtInc, Shell LiveWIRE, Syntens Innovatiecentrum en Dutch Game Garden.