CleanTech Tour Flevoland Moderne ventilatietechnieken

  • 24 april 2012

Robert Witmond nodigt u namens Syntens Innovatiecentrum, in samenwerking met diverse kennispartijen uit, voor een reeks van acht CleanTech bijeenkomsten speciaal voor ondernemers die geld willen verdienen aan schone technologie.

Kennis opdoen van nieuwe duurzame technologieën, is stap één. Ketensamenwerking en geld verdienen met schone technologie zijn stap twee en drie.
De toepassing van schone technologie in de ‘gebouwde omgeving’.
De eerste twee bijeenkomsten uit de reeks van acht staan in het teken van de ‘gebouwde omgeving’ en organiseren wij samen met TNO. U doet actuele kennis op van de techniek van energiezuinig bouwen. We gaan kijken in de praktijk én brengen u in contact met andere ondernemers en deskundigen in de verschillende vakgebieden.

Voor wie?

Alle mkb-bedrijven die zich bezig houden met de ‘schil’ van een woning uit de gehele bouwkolom.

Bijdrage

De startbijeenkomst is kosteloos en wanneer u meedoet aan de vervolgsessies, waarin u een behoorlijke verdiepingsslag maakt, vragen wij een eigen bijdrage van €200,- per deelnemer.

Details

WANNEER?: Startbijeenkomst op 24 april 2012. De drie verdiepingssessies vinden plaats op 10 mei, 24 mei en 7 juni 2012.
WAAR?:        Op locatie bij een van de deelnemers.
WAT?:           U leert de do’s en don’ts van moderne- en duurzame verntilatiesystemen.

Inschrijven

U kunt zich HIER inschrijven voor de bijeenkomst.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Syntens, Robert Witmond, te bereiken op telefoonnummer 088 - 444 0 025.