MKB Innovatie top 100

  • 04 juni 2012

Maxime Verhagen, minister van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie, maakt op 4 juni op de Floriade in Venlo bekend welke ondernemers zich tot de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland mogen rekenen. Ook wordt de Mercedes Benz Blue Efficiency Award uitgereikt aan díe ondernemer die de beste innovatie presenteert op het gebied van duurzaamheid en een duidelijke link heeft met mobiliteit.

De MKB Innovatie Top 100 is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve MKB-bedrijven. Het is een initiatief van Syntens Innovatiecentrum en wordt mede mogelijk gemaakt door NRC Handelsblad, Mercedes-Benz en NL Octrooicentrum. De inschrijving sloot eind januari.

Er hebben zich 300 innovatieve ondernemers ingeschreven voor deze editie van de MKB Innovatie Top 100 en dat is ruim 30% meer dan vorig jaar. De meeste voordrachten zijn afkomstig uit de voedingsmiddelenindustrie, op de voet gevolgd door de maakindustrie, de creatieve professionals en de zorgsector.

Welke innovatieve onderneming mag zich dit jaar de winnaar noemen? Op maandag 4 juni 2012 worden voor de zevende keer de 100 meest innovatieve MKB-bedrijven van Nederland gepresenteerd op de Floriade in Venlo. Meer informatie op www.syntens.nl/innovatietop100.

Let op: Dit is een exclusief evenement. U kunt zich hiervoor niet aanmelden.