Ceativity Now 2012 | Connect & Collaborate!

  • 07 juni 2012

Op 7 juni 2012 vindt het jaarlijks internationaal symposium voor de creatieve sector plaats in het Oliehuis in Haarlem. Na de Creative Company Conferences van 2010 en 2011 gaan we nu verder in een nieuwe vorm en met een nieuwe naam: Creativity Now Connect and Collaborate! Het centrale thema is: De innovatieve kracht van samenwerking en internationalisering. Laat je inspireren en verbreed je netwerk op de unieke dag voor de creatieve industrie. Ervaar de innovatieve kracht van samenwerken en internationaal ondernemen.

Programma

In het plenaire programma delen sprekers hun ervaring in bijzondere samenwerkingsallianties.

Tijdens breakout sessies met onderwerpen als design thinking in de praktijk, internationaal ondernemen, het ontwikkelen van slagkracht juist in de huidige tijd, het pitchen van business ideeen kunnen deelnemers actief hun uitdagingen inbrengen.

Creativity Now biedt vooral interactiviteit, zoals op een netwerkplein waar experts gerichte tips en tricks in een inspirerende setting geven. We ronden de dag af met afwisselende tafelgesprekken, muziek en last-but-not-least: de uitreiking van de 023 innovatieprijs.

Het symposium richt zich op (cross) media ondernemers, game developers, designers in brede zin (industrieel, grafisch, mode), architecten en beleidsmakers uit Nederland en Europa.

Schrijf je in!

Noteer 7 juni alvast in je agenda en schrijf je in voor de nieuwsbrief via het contactformulier, zodat je op de hoogte blijft en onze persoonlijke uitnodiging voor Creativity Now 2012 ontvangt.

Via www.CreativityNow.nl kun je de ontwikkelingen rondom het symposium volgen.