Port4Growth: Strategie + Focus = Groei!

  • 14 mei 2012

Leer van collega-groeiondernemers en groei-experts wat je kunt doen om snelle kwalitatieve groei te realiseren, tijdens Samen Slimmer Groeien op 14 mei van 13:00 uur tot 18:30 uur bij de Rabobank te Eindhoven. Tijdens dit evenement staat het thema “Strategie + Focus = Groei” centraal.

Marco Aarnink van People & Print Group; Drukwerkdeal.nl is aanwezig om zijn ondernemersverhaal te delen. Gedurende deze middag kun je deelnemen aan een van de interactieve sessies van onze partners. De dag wordt afgesloten met een gezellige borrel.

Programma

Het programma bestaat uit een aantal interactieve sessies

Rabobank/Lage Landen:              Factoring

Philips Innovation Services:         De toekomst bepaal je zelf!

Nobel:                                       Business Intelligence: Groeien op basis van feiten in plaats van op gevoel

Grant Thornton:                          De juiste exit en/of partner strategie voor snelle groeiers.

Voor wie?

Samen Slimmer Groeien is exclusief bedoeld voor DGA’s van groeibedrijven van 5+ FTE. Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je terecht op onze website.

Samen Slimmer groeien is een kosteloos evenement. Afmelden kan tot maximaal 48 uur van te voren. Wanneer je niet aanwezig bent en je je niet tijdig hebt afgemeld, brengen wij 100 euro in rekening voor het goede doel Women on Wings.   

Er is slechts plek voor 75 ondernemers. Dus meld je nu aan via de aanmeldbutton. Wij ontmoeten je graag op maandag 14 mei 2012!

Meld je aan button