Creatieve Marktplaats Knooppunt 10!

  • 14 juni 2012

Tijdens de Creatieve Marktplaats wordt de overheid, ondernemers en het onderwijs met elkaar in contact gebracht en worden verbindingen tussen creativiteit en andere economische sectoren gelegd, dit vanuit de gedachte dat creativiteit als productiefactor van essentieel belang is voor de ontwikkeling van de economie. Kernwaarden zijn ontmoeting, inspiratie, innovatie en informatie.

De Creatieve Marktplaats is al negen keer succesvol georganiseerd, dit jaar zal de tiende editie plaatsvinden. Tijdens de Creatieve Markplaats wordt een open sfeer gecreëerd die ontmoeting stimuleert, die over grenzen heen denken stimuleert en die mensen inspireert.

Dit jaar komen de topsectoren creatieve industrie en logistieke industrie in de breedste zin van het woord bij elkaar tijdens de Creatieve Marktplaats. De overheid geeft extra aandacht aan deze sectoren en dit zal ook tijdens de Creatieve Marktplaats gebeuren. De creatieve industrie kan van toegevoegde waarde zijn op vraagstukken die in de logistieke sector afspelen door vragen via een andere denkwijze te benaderen. De Creatieve Marktplaats is een platform waar de sectoren elkaar ontmoeten, samenwerken en van elkaar kunnen leren.


Details

Datum: 14-06-2012
Tijd: 13:00 tot 18:00 uur
Locatie: Entrada, Ellen Pankhurststraat 1, 5032 MD Tilburg

Aanmelden

Klik HIER om je aan te melden voor de Creatieve Marktplaats Knooppunt 10!

Neem voor meer informatie contact op met Fabienne Schoesetters van Syntens Innovatiecentrum.