Seminar Zakelijke Aspecten in Turkije door Mazars

  • 04 juni 2012

Nieuwsgierig naar wat de handelsmissie Intro2Turkey van Mazars je kan opleveren? Kom dan naar het seminar ‘Zakelijke Aspecten in Turkije’ op 4 juni op ons kantoor in Amsterdam (16:00 – 19:00) as., waar jij je vrijblijvend kunt laten informeren. Je kunt ook eerder contact met ons opnemen om nader kennis te maken en uitleg te krijgen over de kansen en de mogelijkheden die de handelsmissie naar Turkije je biedt.

Handelsmissie Intro2Turkey

Biedt internationale handel kansen tot groei voor jouw organisatie? Ben je op zoek naar heel specifieke inzichten en kennis van de Turkse markt? De succesvolle toekomst van Turkije kan wel eens onderdeel gaan uitmaken van de toekomst van jouw organisatie. Mazars Turkish Desk organiseert in samenwerking met Intro2Turkey van 30 september tot en met 3 oktober 2012 een tweede handelsmissie naar Istanbul. Het gezamenlijke programma biedt je een unieke kans om jouw exportactiviteiten te verrijken, deze keer met een focus op de sectoren Technologie, Media & Telecom

Aanmelden

Als je meer wilt weten over de handelsmissie Intro2Turkey, dan kan je je aanmelden voor de seminar kan via dit aanmeldformulier. Je kunt ook eerder contact met Mazars opnemen om nader kennis te maken en uitleg te krijgen over de kansen en de mogelijkheden die de handelsmissie naar Turkije je biedt.