Internationale groei

  • 03 juli 2012

Op dinsdagmiddag 3 juli organiseren iMMovator en Syntens, in samenwerking met Taskforce Innovatie en de Dutch Game Garden, een informatiemiddag over internationale groei.
Het doel van de bijeenkomst is tweeledig:
1. Het geven van voorlichting over de aandachtspunten en de keuzes die u als bedrijf heeft bij uw internationale groei (welke markten kiest u, hoe onderzoekt u deze markten, welke partners heeft u nodig, waar loopt u tegenaan). Ook zal het nieuwe instrumentarium van de EVD (PIB en SIB programma’s), worden besproken.
2. Ronde tafel discussies tussen bedrijven en stakeholders over de voornaamste obstakels die u in specifieke landen tegen komt, uitwisselen van tips tussen bedrijven en inventarisatie welke ondersteuning de overheid, EVD, Syntens en iMMovator kan bieden. Met name als het gaat om marktonderzoek, collectieve promotie, factfinding missies en handelsreizen.

Voor wie?

Voor bedrijven die willen gaan groeien internationaal en voor bedrijven die al enige ervaring hebben met internationale verkoop of samenwerking.

Programma

13.45 uur Inloop
14.00 uur Inleiding iMMovator
14.10 uur Internationale groei, wat betekent het en welke keuzes moet je maken?
14.55 uur Uit de praktijk: ondernemer uit media/ict/game met internationale vestigingen
15.40 uur Introductie ronde tafel discussies
15.50 uur Pauze
16.05 uur Ronde tafel discussies per regio: West-Europa, Oost-Europa, Zuid- en Midden Amerika, Afrika, Azië, Noord-Amerika
17.05 uur Wrap-up: Wat zijn de belangrijkste vragen en hoe kan de iMMovator, de overheid en Syntens daarbij helpen?
17.30 uur Next steps
17.40 uur Borrel

Details

Datum: 3 juli 2012
Tijd: 14:00 tot 18:00 uur
Locatie: Media academie (Media Park), Sumatralaan 45, 1217 GP in Hilversum
Deze bijeenkomst is kosteloos.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deze bijeenkomst.

Als u zich inschrijft voor deze bijeenkomst, geef dan ook aan over welke regio u discussie wilt voeren met ons en met andere bedrijven. U kunt een eerste en tweede keuze aangeven, zo weten wij voor welke regio’s de meeste belangstelling is. Dit kan per mail: sarah.berhitu@syntens.nl

Voor overige vragen. kunt u contact opnemen met Erwin Bos, te bereiken op telefoonnummer 088 - 444 0 309.