iSea: Sustainable business @ Sea

  • 21 september 2012

Van traditionele visserij tot hightech windturbines. De Noordzee heeft altijd volop kansen geboden om haar vele rijkdommen te exploiteren. Van generatie op generatie is deze bedrijvigheid doorgevoerd. Zover, dat soms uitputting en vervuiling op de loer liggen. 

Omdat Rijkswaterstaat het belangrijk vindt dat er ook in de toekomst op duurzame wijze van de Noordzee gebruik gemaakt kan worden, organiseren we iSea; hét evenement voor jonge innovatieve ondernemers met visie! Deze jonge mensen zien een toekomst waarin de Noordzee op duurzame wijze wordt geëxploiteerd. Op 21 september krijgen zij de kans om met hun visie een stap te maken richting werkelijkheid in het nieuwe EYE Film Instituut in Amsterdam. Hier ontmoet je andere ondernemers, experts en investeerders in de mariene sector, maak je kennis met inspirerende sprekers, worden best practicesuitgewisseld en kun je samen met andere deelnemers in workshops concreet aan de slag met je inzichten. Ben jij actief in de mariene sector en heb je dat ene gouden idee? Doe dan mee aan de iSea Clash of the Concepts!

De Clash of Concepts

Bij dit onderdeel van iSea zullen duurzame ideeën op het gebied van bijvoorbeeld visserij, scheepvaart, energie of natuur en milieu voor een jury gepitcht gaan worden. Denk jij te weten hoe op een innovatieve, duurzame manier de bedrijvigheid op de Noordzee kan worden voortgezet? Ben je ondernemend en denk je dat jouw idee mee helpt om de Noordzee op duurzame wijze te gebruiken? Schrijf je dan voor woensdag 22 augustus 23:59u in voor de iSea Clash of the Concepts.

Er zal een voorselectie worden gemaakt van 15 inzendingen die tijdens iSea de kans krijgen hun idee te komen presenteren aan de deelnemers, experts, investeerders en jury. De 3 beste ideeën mogen aan het eind van de dag hun concept pitchen voor een deskundige jury!

Training presentatievaardigheden

Voorafgaand aan iSea, krijgen de 15 deelnemers aan de Clash of the Concepts de mogelijkheid een “pitch-training” te volgen. Onder de professionele begeleiding van dagvoorzitter Raoul Beeldsnijder leer je je concept professioneel en doelgericht te presenteren tijdens iSea.

Wat heeft iSea jou te bieden?

- Toegang tot een groot netwerk van professionals uit het bedrijfsleven, overheid en investeerders
- Inspirerende presentaties door succesvolle starters
- Workshops over relevante onderwerpen als financing, subsidies en ondernemerschap
- Kritische feedback op je plan door vakmensen
- Exposure op website iSea
- Direct doorstromen in de businessplan competitie van New Venture in september
- De winnaar krijgt bovendien uitgebreide professionele coaching vanuit de ondernemerswereld, overheid en investeerderswezen bij het uitwerken van het plan.

Aanmelden

Dus ben je ondernemend en denk je dat jouw idee mee helpt om de Noordzee op duurzame wijze te gebruiken? Ga dan naar www.rws.nl/isea en meld je aan!

Belangrijke gegevens

Datum iSea evenement: 21 september 2012
Locatie iSea evenement: EYE Film Instituut in Amsterdam
Uiterlijke inschrijfdatum iSea Clash of the Concepts: woensdag 22 augustus 23:59u