iMMovator organiseert ‘Best of IBC Tour’

  • 11 september 2012

Van 6 t/m 12 september 2012 vindt de IBC plaats in de RAI in Amsterdam. Het aanbod op deze beurs is overweldigend: met veertien hallen en meer dan 1300 stands is de IBC met recht dé Broadcast beurs van Europa. Om het je makkelijk te maken organiseert iMMovator maandag 11 september een ‘Best of IBC Tour’ waar we je rondleiden langs de hoogtepunten van de beurs.

Best of IBC tour

Doe mee aan de iMMovator ‘Best of IBC tour’ en we voeren je langs de stand met de meest innovatieve en spraakmakende technologieën op deze immense beurs.

Aanmelden

IMMovatorleden kunnen zich via de website van IMMovator kosteloos aanmelden voor de rondleiding. Er is plek voor 20 deelnemers en vol=vol. Het programma van de tour zal de komende weken vorm krijgen.

Let op: het is ook belangrijk dat je als bezoeker aangemeld bent bij de IBC. Alleen met een toegangspas van IBC krijg je toegang tot de beurs! Je kan je tot 15 augustus in ieder geval gratis registreren voor de beurs via deze link. Inschrijven gaat via deze link voor de IBC en via de website van iMMovator meld je je aan voor de IBC tour.