Port4Growth presenteert De High Growth Awards 2012

  • 28 november 2012

Woensdag 28 november 2012 vindt voor de zesde maal op rij de High Growth Awards plaats in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland te Utrecht. De High Growth Awards is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd.

Beste regionale groeionderneming in zes regio’s

Port4Growth, platform voor groeiondernemers, organiseert de High Growth Awards in samenwerking met onder andere Rabobank, partner van Port4Growth. Bij de High Growth Awards speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De deelnemende ondernemers strijden om de titel van beste regionale groeionderneming in zes regio's. Daarnaast worden er drie thema awards uitgereikt; 'Financieel gezonde groei', 'Privé en zakelijke groei' en 'Innoveren, maken en groeien'. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven.

Groeidoorbraak

Erkenning voor uw inzet en het uitwisselen van ideeën en ervaringen waarbij u groeiondernemers uit diverse branches persoonlijk ontmoet, dát is waar het om draait bij de High Growth Awards. Inspiratie voor én door groeiondernemers is de kracht van het programma. Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor uw buitengewone groeiprestatie. Genomineerden worden uitgebreid aangekondigd in de media, op websites en in nieuwsbrieven. Het kan uw groeidoorbraak zijn. Uit ervaring blijkt dat nominatie en/of winst resulteert in nieuwe contacten, klanten en een uitbreiding van uw netwerk.

Onafhankelijk

Het High Growth Awards programma is een onafhankelijk programma van Port4Growth. Het initiatief wordt ondersteund door een aantal toonaangevende partners waaronder Grant Thornton, Microsoft, Philips en de Rabobank, die hiermee hun erkenning en waardering voor de bijzondere prestaties van deze ambitieuze groeibedrijven wil onderstrepen.

Op de website van High Growth Awards kunt u aanvullende informatie vinden over deelname.

Inschrijven

Klik hier om u gelijk in te schrijven