Tothevalley2012

  • 09 oktober 2012

In samenwerking met Syntens Innovatiecentrum en Deloitte fast 50 organiseert Handelsroute van 29 oktober tot 2 november 2012 een handelsreis naar het bruisende hart van technologie: Silicon Valley. Speciaal voor snelgroeiende ondernemers. De handelsreis omvat een weekprogramma waarbij fact finding, schaalvergroting door samenwerking en het vinden van partnerships voorop staan. Gezien het doelgebied een technologiecluster is, zal hier het zwaartepunt liggen wat betreft het programma inhoud.

Doelgroep

Nederlandse ondernemers die elkaar kunnen versterken in hun ambitie door middel van samenwerking klankborden en kennisuitwisseling. Er is slechts ruimte voor 10- 12 deelnemers.

Bay Area

De Bay Area staat garant voor voldoende impulsen en succesvolle businesscases, gezien de sterke digitale technologische cluster Silicon Vallley.  Tevens zijn 2 belangrijke kennis en onderzoeksinstellingen (Stanford en Berkeley) in deze regio gevestigd.

Doel

Het programma moet leiden tot een versnelde groei en implementatie van groei-initiatieven, door kennisuitwisseling, samenwerking en partnerships te stimuleren, kennis te nemen van relevante technologische ontwikkelingen, best practices en nieuwe business modellen.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op onze website of meld je direct aan via http://www.hollandhub.com/nl/p/SFO121/index

Media

Bekijk eerdere filmpjes en foto's van Handerlsroute om je te laten inspireren.

Filmpjes    http://www.youtube.com/user/HANDELSROUTE?feature=watch

Foto’s        http://www.flickr.com/photos/pundamilia/