Nationale Sportinnovatie Congres

  • 11 oktober 2012

In voorgaande jaren heeft u wellicht het congres Sport, Wetenschap en Technologie bezocht. Dit unieke congres beleeft dit jaar de achtste editie met een nieuwe naam en (deels) nieuwe initiatiefnemers. Het Nationale Sportinnovatie Congres op donderdag 11 oktober te Eindhoven staat in het teken van de maakbaarheid van top- en breedtesport. Het congres wordt georganiseerd door het nieuwe Nationale Sportinnovatie Platform (een initiatief van InnoSportNL, Sports and Technology en Arko Sports Media) en wordt mede mogelijk gemaakt door NOC*NSF.
 
Dagvoorzitter Hans van Breukelen bespreekt de kansen en uitdagingen voor sport, overheid, wetenschap en bedrijfsleven. U krijgt een andere kijk op de maakbaarheid van sport, geslaagde sportinnovaties en sportieve en commerciële toekomstverwachtingen. Hoe ver zijn we, ook internationaal? Welke lessen zijn er te leren van de afgelopen Olympische cyclus? Welke inspirerende voorbeelden zijn er in de praktijk? En door welke nieuwe samenwerkingen zijn deze tot stand gebracht?
 
Het boeiende programma biedt een optimale mix tussen vooraanstaande keynotes uit binnen- en buitenland, netwerken en verdiepende parallelsessies op het gebied van accommodaties, beleving, voeding, vitaliteit, prestatie, producten en sport field labs 2.0.
 
Een aantal redenen om u nu in te schrijven:

  • korte, inspirerende en prikkelende plenaire lezingen
  • boeiende parallelsessies, gericht op de praktijk
  • interactieve uitwisseling van kennis en ervaring
  • unieke koppeling van sport, overheid, bedrijfsleven en wetenschap
  • deelname slechts € 225,- excl. btw

Bekijk het programma op www.nationalesportinnovatiecongres.nl 
en schrijf u direct in. Graag tot 11 oktober!