Workshop: Hoe zorg ik voor commerciële groei?

  • 16 oktober 2012

Je vindt jezelf geen pure verkoper, maar je draagt wel commerciële verantwoordelijkheid voor jouw bedrijf. Je bent creatief, ontwikkelt nieuwe product-/marktcombinaties en bruist van ideeën. Je bouwt aan je netwerk. Maar hoe zorg je dat jouw ideeën en contacten leiden tot omzet? Hoe zorg je voor commerciële groei? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de hands-on workshop 'Persoonlijke ontwikkeling in sales' die iMMovator in samenwerking met Syntens organiseert op dinsdag 16 oktober.

Vicieuze commerciele cirkel

Vaak leidt een gebrek aan commerciële kennis en vaardigheden tot tegenvallende resultaten. Tegenvallende resultaten kunnen leiden tot weerstand tegen verkopen. Die weerstand helpt niet om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en commercieel te groeien. Op die manier is een vicieuze cirkel ontstaan.

Psychologisch perspectief

Deze workshop laat je vanuit een psychologisch perspectief tegen verkoop en commercie aankijken. Dat geeft inzicht in hoe je zo kan optreden, dat verkopen met gemak en met plezier gaat. Kortom: de koppeling van commercie en persoonlijke ontwikkeling, met als resultaat dat het rendement van uw inspanningen aanzienlijk omhoog gaat.

Forces To Explore

De workshop wordt gegeven door Hans Roseboom van Forces To Explore. Als psycholoog met 15 jaar commerciële ervaring kijkt hij op een specifieke manier naar commercie. Hij reikt in deze workshop de handvatten aan om meer omzet te genereren.

Onderwerpen die aan bod komen

  • Hoe kijkt u aan tegen verkopen en commercie?
  • Hoe wordt daardoor uw gedrag beïnvloed?  
  • Wat wilt u bereiken op commercieel gebied?
  • Hoe kunt u uw commerciële doelstellingen gaan halen?

Details

Voor wie: Ondernemers en commercieel verantwoordelijken in kleine en middelgrote bedrijven.
Wanneer: Dinsdag 16 oktober
Waar: Mediacentrum op het Mediapark in Hilversum
Kosten: € 50,00 (exclusief BTW, wordt gefactureerd)

Programma

15u    inloop
15u30    start
17u30    borrel
18u30    einde

Inschrijven en meer informatie

Inschrijving en meer informatie vind je op de website van iMMovator