Sneller groeien met een sterke merkpositie

  • 30 oktober 2012

Syntens start op 30 oktober 2012 met een nieuwe kring voor ondernemers met een sterke groeiambitie: “Sneller groeien met een sterke merkpositie”. Syntens organiseert deze kring om u meer bewust te maken van de waarde van uw onderneming. U leert deze waarde maximaal tot uitdrukking te laten komen in uw merk en dit eigen merk doeltreffend in te zetten bij het realiseren van uw groeiambitie.

Een merk is een bijzonder mentaal concept dat kan worden beïnvloed door alles wat tot de essentie van een bedrijf gerekend kan worden. Dit zijn haar directie, medewerkers, producten, diensten, logo, visuele en fysieke uitingen, associaties, klant percepties en de totale som van al haar communicaties.

In de meeste markten woedt een heftige concurrentiestrijd. De kans om succesvol te zijn is het grootst wanneer u uw eigen merk goed laadt en daarmee bovendien opvalt. Kortom: wanneer u uw bedrijf als onderscheidend en relevant merk op de kaart zet. U leert om zelf de meeste winst te behalen uit uw eigen merk vanuit uw eigen waarde.

Deze kring bestaan uit vier workshops en start op dinsdag 30 oktober 2012 van 17:00 uur tot 20:30 uur. U als deelnemer leert van ervaringen van collega-ondernemers en krijgt inzicht in merkontwikkeling. Onderwerpen die aan bod komen, zijn:

  • Wat is een merk en hoe gaat merkpositionering in zijn werk?
  • Hoe zet u uw merk in als inspirerend kompas voor uw dienstverlening, innovatie en markbewerking?
  • Hoe integreert u het merk binnen de bestaande structuren, systemen en werkwijzen?
  • U ontwikkelt specifiek voor uw organisatie een plan van aanpak om het merk in de organisatie te verankeren.

Kennisleverancier voor deze kring is strategisch merkpositionering expert Guido David van Merketingvisie. Guido is zelf MKB ondernemer en heeft zijn sporen verdiend bij o.a. de Consumentenbond, ANWB Media, Herbalife, ZIN magazine en Kwadrant. Tevens schrijft hij regelmatig als Merkexpert voor Sprout magazine en geeft hij gastcolleges op Hogeschool/Universiteit.

Wie kunnen er deelnemen?

  • Directeur/eigenaren of mensen in een leidinggevende positie, die (mede) de koers bepalen van een onderneming.
  • Bedrijven die 2 – 10 jaar bestaan of die minder dan 5 jaar geleden zijn overgenomen of voortgezet.
  • Bedrijven met minimaal 10 en maximaal 250 personen in dienst en met de ambitie om de komende jaren ook in personeelsbestand te willen groeien.

Details

Van: 17:00 tot: 20:30
Datum: 30-10-2012
Locatie: Syntens Innovatiecentrum
Adres: Mozartlaan 7
4800 CG Breda
Eigen bijdrage: 400
Aantal plaatsen: 10


De kringen worden gehouden bij Syntens te Breda, Mozartlaan 7. Er kunnen maximaal 10 ondernemers deelnemen. Kosten voor alle bijeenkomsten bedragen € 400,- per persoon.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Saïd Akdim, te bereiken op telefoonnummer 088 - 444 0 124

Aanmelden

Aanmelden doe je via dit formulier.