Global Entrepreneurship Week

  • 12 november 2012

Van 12 tot 18 november 2012 zal de Global Entrepreneurship Week plaatsvinden. Gedurende deze week brengt GEW scholieren, studenten en jonge ondernemers samen. Dit doen we door middel van lokale, nationale en internationale activiteiten. Zo leren zij de ondernemer in zichzelf te ontdekken en worden innovatieve ondernemers van morgen geboren.  Er zijn inmiddels meer dan 65 activiteiten aangemeld voor GEW 2012.

Global Entrepreneurship Week

Nederland doet voor de vierde keer mee. Het thema van GEW NL voor dit jaar is: ‘Sustainable Future’.  Jonge mensen willen we ervan bewustmaken dat zij het verschil kunnen maken. Dat zij diegene zijn die de duurzame en innovatieve oplossingen kunnen bedenken én ermee aan de slag kunnen gaan.  In totaal doen er in meer dan 125 landen en miljoenen jonge mensen mee aan dit initiatief. GEW is meer dan alleen een bewustwordingscampagne gesteund door wereldleiders en beroemde ondernemers. Het gaat over het losmaken van ideeën en het doen van wat er nodig is om die tot leven te brengen. Kansen pakken en risico’s nemen. Problemen oplossen en creatief zijn. Maar ook het opbouwen van netwerken en het leren van mislukking en succes. Blijf niet klein denken! Denk groot, probeer een stempel op de wereld te drukken. ‘Think outside the box’ en doe het goed(e)!

Landelijke activiteiten

De GEW biedt een kans om op een laagdrempelige manier jongeren te bereiken en hen kennis te laten maken met overheden, ondernemers en organisaties. Een actieve deelname aan Global Entrepreneurship Week, versterkt het imago in ondernemend Nederland!

Aanhaken bij het landelijke programma kan ook:

Waarom deelnemen?

Om ondernemerschap te stimuleren stellen we ons ten doel bestaande activiteiten met elkaar te verbinden en zichtbaarder te maken. We moedigen dan ook iedereen aan om activiteiten te organiseren. Veel verschillende activiteiten. Onder één vlag van de Global Entrepreneurship Week.