Game in the City 2012 VIP-Tours

  • 22 november 2012

VIP-tours

Ook dit jaar gaat Syntens weer VIP-tours organiseren over de markt van innovatieve (game) bedrijven tijdens het event Game in the City. Investeerders, beleidsmakers, pers, docenten, adviseurs en /of  ondernemers uit juist een ANDERE sector (defensie, energie, agro, gezondheidszorg, logistiek, sport, uitgeverij, musea, water etc) nodigen wij van harte uit op 22 november 2012. Een inleiding en rondleiding om te ontdekken wat gaming in al haar verschijningsvormen voor u en uw sector kan betekenen: leren, werving & selectie, begripsvorming, marketing, planning, besluitvorming, projectmanagement, bewustwording, teambuilding, etc .etc.

Game in the City

De vijfde editie van Game in the City vindt dit jaar plaats op donderdag 22 en vrijdag 23 november in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Deze jubileumeditie belooft wederom een hele mooie line-up te leveren. Ook dit jaar zullen de Dutch Game Awards worden uitgereikt. De awards zijn inmiddels uitgegroeid tot de belangrijkste prijzen in de Nederlandse game-industrie. Meer informatie vind je eventueel op de website van Game in the City.

Game in the City Marktplaats

In samenwerking met verschillende kennis- en netwerkpartners organiseert Game in the City ook dit jaar weer een Trade Fair op beide dagen. Tijdens dezemarktplaats vind de VIP-tours plaats. Een uitgelezen mogelijkheid om je bedrijf of product onder de aandacht te brengen bij bezoekers en deelnemers aan het congres. Bovendien zullen er 3 à 4 VIP tours langs de diverse stands worden geleid, met ondernemers en belangstellenden buiten de game-industrie.

Donderdag 22 november Business to Business Trade Fair
De Business to Business Trade Fair is georganiseerd en gesponsord door Syntens en de Kamer van Koophandel. Hier krijgen bezoekers de mogelijkheid om de nieuwste mediaontwikkelingen en games, waarover ze in de ochtend hebben gehoord tijdens het congres en de workshops, nu zelf te ervaren bij de stands van de diverse innovatieve mediabedrijven. Klik hier voor een overzicht van de bedrijven die zich presenteren tijdens de Business to Business Trade Fair.

Vrijdag 23 november Young Talents Trade Fair
De Young Talenst Trade Fair is gericht op studenten en professionals die in een informele sfeer kennis willen delen. Tijdens deze marktplaats kunnen bedrijven en studenten elkaar ontmoeten in het kader van opdrachten en mogelijke samenwerking. Klik hier voor een overzicht van de bedrijven die zich presenteren tijdens de Young Talenst Trade Fair.

Meer informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen  Martijn van Gogh via martijn.vangogh@syntens.nl