Masterclass kansen voor financiering van innovatie & groei: Leeuwarden

  • 26 november 2012

Welkom bij de eerste sessie van ‘Masterclass Financiering van Innovatie & Groei’ die wordt aangeboden door Shell LiveWIRE en Syntens Innovatiecentrum. Jij bent een ondernemer die de komende tijd de juiste kennis en skills wil gaan ontwikkelen om tot een succesvolle financiering te komen. Kennis en praktijk wisselen elkaar af en je leert bovendien collega-ondernemers kennen waarmee je ervaringen kunt delen.  Gezamenlijk gaan we aan de slag tijdens deze Masterclass om financiering te verkrijgen! Deze sessies maken onderdeel uit van het project “De rode loper voor groei”.

Kansen voor financiering van innovatie & groei

Tijdens deze praktische masterclass leer je waar te beginnen als je als ondernemer je innovatie- of groeiplannen wilt financieren. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn, inclusief de minder bekende, zoals familie/vrienden, crowdfunding, leasing, subsidies en fiscale opties. Daarnaast wordt duidelijk welke type financiering bij welk bedrijf past en wat er nodig is om voor financiering in aanmerking te komen. In de masterclass worden concrete handreikingen gegeven voor acties die de kans op innovatie- en groeifinanciering vergroten. Deze bijeenkomst mag je niet missen omdat je een onafhankelijk beeld krijgt van het complete financieringsspectrum.

Details

Datum: 26 november 2012
Tijd: 15.00 – 18.00
Presentator: Eelco Bakker
Locatie: Ondernemersplein Leeuwarden, Heliconweg 62 te Leeuwarden

Parallel-sessies

Dezelfde sessie, Kansen voor financiering van innovatie & groei, vindt plaats op drie locaties: op 22 November in Groningenop 29 November in Emmen en deze sessie op 26 November in  Leeuwarden.

Je vindt een overzicht van alle financierings masterclasses in het nieuwsbericht Innovatieve ondernemers op zoek naar financiering.

Aamelden

Aanmelden? Mail naar eelco.bakker@syntens.nl
Er kunnen maximaal 15 deelnemers aanwezig zijn op deze sessie, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.