Masterclass de investeerder aan boord: Groningen

  • 29 november 2012

Welkom bij de tweede sessie van ‘Masterclass Financiering van Innovatie & Groei’ die wordt aangeboden door Shell LiveWIRE en Syntens Innovatiecentrum. Jij bent een ondernemer die de komende tijd de juiste kennis en skills wil gaan ontwikkelen om tot een succesvolle financiering te komen. Kennis en praktijk wisselen elkaar af en je leert bovendien collega-ondernemers kennen waarmee je ervaringen kunt delen.  Gezamenlijk gaan we aan de slag tijdens deze Masterclass om financiering te verkrijgen! Deze sessies maken onderdeel uit van het project “De rode loper voor groei”.

De investeerder aan boord

Wanneer kies je ervoor om een investeerder bij je onderneming te betrekken? En hoe vind je de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. We maken een vergelijking tussen de verschillende soorten investeerders en kijken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een onderneming. Ook gaan we in op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders en hoe een investeerder een businessplan screent. De beste lessen komen uit de praktijk, dus bespreken we de typische valkuilen waar ondernemers tegen aan lopen. Verder nemen we het investering- proces met je door zodat je weet welke stappen en onderdelen je kunt verwachten.

Micha Zwaaf, IMX Capital – The Value Engineers, boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’. Micha is momenteel ook als innovatieadviseur aan Syntens Innovatiecentrum verbonden.

Details

Datum: 29 November 2012
Tijd: 15.00 – 18.00
Presentator: Eelco Bakker
Locatie: Syntens Groningen, Paterswoldseweg 810 te Groningen 

Parallel-sessies

Dezelfde sessie, Kansen voor financiering van innovatie & groei, vindt plaats op drie locaties:  op 17 december in Leeuwarden, op 18 december in Emmen en deze sessie op  29 November in Groningen.

Vind een overzicht van alle financierings masterclasses in het nieuwsbericht Innovatieve ondernemers op zoek naar financiering.

Aamelden

Aanmelden? Mail naar eelco.bakker@syntens.nl
Er kunnen maximaal 15 deelnemers aanwezig zijn op deze sessie, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.