Masterclass financiering van Innovatie & Groei: Werksessie. Actieplan 'Verwerven van financiering'

  • 17 januari 2013

Welkom bij de tweede sessie van ‘Masterclass Financiering van Innovatie & Groei’ die wordt aangeboden door Shell LiveWIRE en Syntens Innovatiecentrum. Jij bent een ondernemer die de komende tijd de juiste kennis en skills wil gaan ontwikkelen om tot een succesvolle financiering te komen. Kennis en praktijk wisselen elkaar af en je leert bovendien collega-ondernemers kennen waarmee je ervaringen kunt delen.  Gezamenlijk gaan we aan de slag tijdens deze Masterclass om financiering te verkrijgen! Deze sessies maken onderdeel uit van het project “De rode loper voor groei”.

Werksessie

Tijdens deze afsluitende werksessie komen deelnemers vanuit de Masterclasses in Groningen, Leeuwarden en Emmen samen om concreet te werken aan hun plan van aanpak rondom financiering. We gaan samen handen en voeten geven aan acties die jij wilt ondernemen op basis van de voorgaande twee sessies. Wil je op zoek gaan naar een investeerder? Overweeg je op korte termijn crowdfunding? Of wil je een specifieke subsidie aanvragen? Samen gaan we op zoek naar het pad dat je kan doorlopen. Inschrijving kan ook nog na afloop van de eerste twee sessies, het aantal plaatsen is beperkt tot 15 deelnemers.

Details

Datum: 17 januari 2013
Tijd: 15.00 – 18.00
Presentator: Eelco Bakker
Locatie: Ondernemersplein Groningen,   Leonard Springerlaan 15 te Groningen 

Overzicht van financierings masterclasses

Vind een overzicht van alle financierings masterclasses in het nieuwsbericht Innovatieve ondernemers op zoek naar financiering.

Aamelden

Aanmelden? Mail naar eelco.bakker@syntens.nl
Er kunnen maximaal 15 deelnemers aanwezig zijn op deze sessie, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.