Leren van elkaar kring voor ondernemers met groeiambities

  • 03 december 2012

Het gaat goed met jouw onderneming. Je bedrijf groeit en dat is een geweldige prestatie. Deze ontwikkeling brengt veranderingen met zich mee. Jouw bedrijf bevindt zich wellicht in een nieuwe fase en er ontstaat behoefte aan een andere aanpak, andere zienswijzen en nieuwe vaardigheden van jouw als ondernemer. Waar liggen knelpunten? En hoe gaan andere ondernemers hier eigenlijk mee om? Ontdek het, samen met collega-ondernemers die zich in eenzelfde groeifase bevinden, in de leren-van-elkaar-kring Groeiers 2012.

Aanpak

De leren-van-elkaar-kring Groeiers is een inspirerend programma voor maximaal 8 deelnemers. Je leert elkaar kennen en deelt knelpunten, kennis, ervaring en vaardigheden met andere groeiers. Je ontvangt inspiratie om actief te werken aan jouw eigen groei en het wegnemen van belemmeringen. De setting is informeel en vertrouwelijk. De kring wordt gefaciliteerd door een adviseur van Syntens. Heb je behoefte om een specifiek onderwerp 1-op-1 te verdiepen? Dan werk je met Syntens of een ondernemer aan een concrete aanpak. Wij stimuleren actie en resultaat.

Resultaat

  • Je leert wat jouw persoonlijkheidskenmerken, communicatie- en verkoopstijlen zijn en hoe je deze effectiever kunt aanwenden.
  • Je leert van de ervaringen van andere ondernemers en versnelt daarmee jouw eigen ontwikkeling.
  • Na elke sessie ga je naar huis vol inspiratie, praktische tips en adviezen voor het realiseren van jouw groeiambities.

Door collega-ondernemers wordt je aangesproken op jouw gedrag, acties en resultaat. Ook jij spreekt ondernemers aan en houdt ze een spiegel voor.
Je ontwikkelt een waardevol netwerk van gelijkgestemde ondernemers die actief zijn in verschillende sectoren.

Eigen initiatief én Syntens begeleiding

Met Syntens heb je eerst een intakegesprek waarbij wij ingaan op jouw behoefte en wederzijdse verwachtingen. Aan het eind van het intakegesprek wordt gezamenlijk een besluit genomen over deelname. Syntens blijft rondom de sessies nauw betrokken bij jouw persoonlijke ontwikkeling en de ontwikkeling van jouw bedrijf en fungeert als sparringpartner. Uiteindelijk heb je de lead en bepaal uiteindelijk jezelf welk resultaat je uit deelname haalt en welke ontwikkeling je aan jouw collega-ondernemer meegeeft.

Deelnemers

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor bedrijven die de startfase ruimschoots voorbij zijn en de ambitie hebben om te groeien. Jouw onderneming heeft minimaal 3 medewerkers. Je bent ambitieus, ‘open minded’ en bent bereid je kennis en ervaringen met anderen te delen.

Aanmelden

Deelname aan alle sessies is essentieel voor het slagen van de Kring. Het programma bestaat uit twee bijeenkomsten, met de mogelijkheid om een derde keer bijeen te komen. De aftrap vindt plaats op 3 december bij Syntens, Blaak 40 in Rotterdam. De volgende bijeenkomst is in beginsel op 17 december, maar kan in nader overleg worden vastgesteld. Bijeenkomsten duren van 17.00 uur tot 20.30 uur. De kosten van deelname aan de bijeenkomsten inclusief online psychologische test bedragen € 300,-.

Aanmelden kan direct via dit aanmeldformulier.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nickey Passenier Smelt, te bereiken op telefoonnummer,06-53391052.