Apps in the desert handelsmissie voor ondernemers in sociale media en mobiele apps

  • 10 december 2012

Van 10 tot en met 13 december 2012 organiseert handelsroute.nl in opdracht van Agentschap NL EVD Internationaal, een handelsmissie naar Dubai voor ondernemers in sociale media en mobiele apps.De handelsmissie brengt ons naar het ‘Silicon Valley van de Arabische wereld’, met regionale hoofdkantoren van alle wereldspelers op het gebied van digitale media en een geweldige start up scene.

Het programma sluit aan bij de Arabia500 conferentie, dat jaarlijks de snelst groeiende ondernemingen uit de regio bijeenbrengt. Daarnaast maken netwerkevenementen, matchmaking, bedrijfsbezoeken en het uiteenzetten van de do’s and don’ts van zakendoen in het Midden Oosten een belangrijk onderdeel uit van het programma.

Over de ARABIA 500

Het programma sluit aan bij de Arabia500 dat jaarlijks de 500 snelst groeiende ondernemingen uit de regio bijeen brengt, en de feestelijke ARABIA500 awards uitreiking. De ‘Spotlight on Holland’ conferentie sessie is een unieke kans voor Nederlandse ondernemers om zich te presenteren aan CEOs en decisionmakers van meer dan 15 landen uit de hele regio. I.s.m. AllWorld Network zal een matchmaking uitgevoerd worden om business contacten te leggen met relevante partijen uit de ARABIA500.

Redenen om mee te gaan

  • Presenteer jouw social media of mobiele product/dienst in de hotspot van de Arabische wereld.
  • Breid jouw zakelijk netwerk uit waar de marktleiders van de internationale social media en mobiele industrie bijeenkomen.
  • Door de financiële ondersteuning van NL EVD Internationaal is deze handelsmissie bijzonder geschikt voor kleine en middelgrote innovatieve bedrijven.

Registratie en overige informatie

Aanmelden voor deze reis verloopt via de website van Agentschap NL EVD Internationaal. Ga hiervoor naar: de website van Holland Hub en klik vervolgens op registratie.
Agentschap NL EVD Internationaal zal een groot deel van de kosten op zich nemen en dat betekent voor relatief lage kosten een compleet programma inclusief:

  • Pitchtraining
  • Conferentiedeelname
  • Netwerkevenementen
  • Individuele matchmaking ondersteuning
  • Bedrijfsbezoeken

Kosten

De eigen bijdrage voor deze handelsmissie bedragen 950,- euro.
Dit is exclusief reis- en verblijfkosten. Deze additionele kosten zullen naar verwachting rond de 1200,- euro zijn. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.
Meer informatie vind je op de website van Holland Hub of door telefonisch contact op te nemen via 020-7754411 of via info@handelsroute.nl

Flyer

Dowload ook de Apps in the desert Flyer.