Sneller groeien met een sterke merkpositie

  • 06 maart 2013

Saïd AkdimHoe snel groei jij in 2013? Syntens start op woensdag 6 maart 2013 met een nieuwe workshop kring voor ondernemers met een sterke groeiambitie. Je wordt begeleid door Saïd Akdim, Innovatie adviseur van Syntens Innovatiecentrum.

De laatste jaren heb jij met jouw bedrijf stevig aan de weg getimmerd en nu is de tijd aangebroken om jouw groei te gaan versnellen. Jouw bedrijf stevig op de zakelijke kaart zetten. Een ambitie waarbij jouw merk een cruciale rol speelt. Jouw doelgroep zal jou namelijk alleen verkiezen boven de concurrentie als jouw merk de juiste emotionele snaar weet te raken. De strijd in de markt wordt daadwerkelijk beslist in het brein van jouw doelgroep. Een strijd die u niet alleen hoeft te voeren, maar die we samen aangaan!

Aanpak

De workshop kring bestaat uit vier workshops en start op dinsdag 6 maart 2013 van 17:00 uur tot 20:30 uur. Met een selecte groep ondernemers gaan we bouwen aan winnende merken. Het is een rondetafel in samenwerking met onze kennisleverancier Merketingvisie (Guido David, strategische merkpositionering). Tijdens de sessies delen we onze uitdagingen, inzichten en ervaringen, uiteraard binnen een confidentiele setting. We dagen elkaar uit om het beste uit elkaar en onze merken naar boven te halen.

Programma

In het programma staat het thema merkpositionering centraal. Gezamenlijk doorlopen we de belangrijkste fasen, van strategie tot operatie. Om als ‘merkontwikkelaar’ aan de slag te gaan krijg je praktische tools en toepasbare theoretische kennis aangereikt.

Sessie 1 – Merkpositionering:

Wat is een merk en hoe gaat merkpositioneren in zijn werk?

Sessie 2 – Merketing strategie:

Hoe zet je jouw merk in als inspirerend kompas voor jouw dienstverlening, innovatie en markbewerking?

Sessie 3 – Merketing operatie:

Je ontwikkelt specifiek voor jouw bedrijf een plan van aanpak om het merk in de organisatie te verankeren en de markt te veroveren.

Sessie 4 – Merketing implementatie:

Hoe integreert je jouw merk binnen de bestaande structuren, systemen en werkwijzen?

Wie kunnen er deelnemen?

Bedrijven met minimaal 10 en maximaal 250 personen in dienst en met de ambitie om de komende jaren ook in personeelsbestand te willen groeien.

Details

De kringen worden gehouden bij Syntens te Breda, Mozartlaan 7.
Er kunnen maximaal 10 ondernemers deelnemen.
Kosten voor alle bijeenkomsten bedragen € 400,- per persoon.

Aanmelden

Je kan je aanmelden via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Voor vragen kun je contact opnemen met Saïd Akdim, te bereiken op telefoonnummer 088 - 444 0 124.