Financiering van innovatie voor groei: Nieuwegein

  • 03 april 2013

Tijdens deze praktische masterclass leer je waar te beginnen als je als ondernemer jouw innovatie- of groeiplannen wilt financieren. Je krijgt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn, inclusief de minder bekende, zoals familie/vrienden, crowdfunding, subsidies en fiscale opties. Daarnaast wordt duidelijk welk type financiering bij welk bedrijf past en wat er nodig is om voor financiering in aanmerking te komen. In de masterclass worden concrete handreikingen gedaan voor acties die de kans op innovatie- en groeifinanciering vergroten. Deze bijeenkomst mag je niet missen omdat je een onafhankelijk beeld krijgt van het complete financieringsspectrum.

De tweede sessie 'Een investeerder voor de groei van uw bedrijf' staat gepland op 8 april 2013 (max. 15 deelnemers) en de derde sessie 'De rol van de bank bij de groei van uw bedrijf' staat gepland op 15 april2013 (max. 15 deelnemers). Je kunt jezelf voor deze sessies apart inschrijven.

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid. Meer data zijn mogelijk bij grotere toeloop.

Details

Datum:  3 april 2013
Locatie: Syntens Innovatiehuis
Plaats: Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein

Voorwaarden en inschrijving

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Syntens en Shell LiveWIRE nemen de kosten voor hun rekening. LET OP: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt deze € 100,-  wel direct bij je in rekening gebracht.

Inschrijven kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Meer informatie

Deze workshop wordt verzorgd door Pieta Stam van Syntens Innovatiecentrum i.s.m. Shell LiveWIRE. Voor vragen kun je contact opnemen met Pieta Stam, innovatieadviseur/projectleider, te bereiken op telefoonnummer 06 - 51 23 39 73.

Andere sessies

Deze masterclass is sessie 1 van 3 masterclasses over financiering van groei.

Bekijk meer info over sessie 2.
Bekijk meer info over sessie 3.