Een investeerder voor de groei van uw bedrijf: Nieuwegein

  • 08 april 2013

Wanneer kiest u ervoor om een investeerder bij uw onderneming te betrekken? En hoe vindt u de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. We maken een vergelijking tussen de verschillende soorten investeerders en kijken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een onderneming. Ook gaan we in op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders en zien we hoe een investeerder een businessplan screent. De beste lessen komen uit de praktijk, dus bespreken we de typische valkuilen waar ondernemers tegenaan lopen. Verder nemen we het investeringsproces met u door zodat je weet welke stappen en onderdelen u kunt verwachten.

Deze workshop wordt verzorgd door Micha Zwaaf, IMX Capital – The Value Engineers, boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’. Micha is momenteel ook als innovatieadviseur aan Syntens Innovatiecentrum verbonden.

Deelnemers

Maximaal 15 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.

Details

Datum: 8 April 2013
Locatie: Syntens Innovatiehuis
Plaats: Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein

Voorwaarden en inschrijving

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Syntens en Shell LiveWIRE nemen de kosten voor hun rekening. LET OP: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt deze € 100,- wel direct bij u in rekening gebracht.

Inschrijven kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieta Stam, te bereiken op telefoonnummer 06 - 51 23 39 73.

Andere sessies

Deze masterclass is sessie 2 van 3 masterclasses over financiering van groei.

Bekijk meer info over sessie 1.
Bekijk meer info over sessie 3.