De rol van de bank bij de groei van uw bedrijf: Nieuwegein

  • 15 april 2013

Banken zijn zeer kritisch als het gaat om het verschaffen van bedrijfsfinancieringen. Financiering van innovatieve starters en aanvragen voor groeifinanciering stuiten op veel scepsis. Bankiers hanteren specifieke beoordelingscriteria. Wilt u bankiers overtuigen om financiering te verstrekken, dan zult u deze criteria en hun beweegredenen moeten kennen. Heeft u eenmaal een bankier aan boord, dan is het verstandig om een goede relatie te ontwikkelen. Niemand wordt graag geconfronteerd met negatieve verrassingen, ook de bank niet. In deze bijeenkomst leert u hoe bankiers te werk gaan, waar op te letten bij het aanvragen van een financiering en hoe u als ondernemer succesvol kunt ondernemen met uw bankier als partner.

Presentator

Fop de Pater is in 2012 gestart met zijn interim-, projectmanagement en managementadviesbureau. Deze activiteiten liggen veelal op het financiële en  bedrijfskundige vlak binnen het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook binnen (afdelingen van) grotere bedrijven en financiële instellingen. Daarvoor heeft hij ruim 32 jaar bij de Rabobank in allerlei management, directie en adviesfuncties gewerkt, zowel bij lokale banken als Rabobank Nederland en meest recent in het Midden Oosten. Fop is verbonden aan Syntens Innovatiecentrum als innovatieadviseur.

Deelnemers

Maximaal 15 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.

Details

Datum: 15 april 2013
Locatie: Syntens Innovatiehuis
Plaats: Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein

Voorwaarden en inschrijving

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Syntens en Shell LiveWIRE nemen de kosten voor hun rekening. LET OP: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt deze € 100,- wel direct bij u in rekening gebracht.

Inschrijven kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Meer informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met Pieta Stam, te bereiken op telefoonnummer 06 - 51 23 39 73.

Andere sessies

Deze masterclass is sessie 3 van 3 masterclasses over financiering van groei.

Bekijk meer info over sessie 1.
Bekijk meer info over sessie 2.