Hoe u prijstactieken kunt inzetten voor meer groei

  • 11 april 2013

Prijsoptimalisatie is een krachtig instrument voor de maximalisatie van jouw winst en daarmee een aanjager van jouw groei. Welke prijstactieken leiden in jouw situatie tot maximale winst? En hoe kun je prijzen verhogen of verlagen zonder verlies van concurrentievoordeel en klanten? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens het theoretische deel van deze masterclass. Daarna volgt een praktijkdeel waarin je onder begeleiding van de docenten een geoptimaliseerde prijsaanpak bepaalt voor jouw eigen bedrijf. Een week voor de masterclass krijg je een vragenlijst over jouw bedrijf zodat de docenten de masterclass daarop kunnen afstemmen.

De masterclass wordt gegeven door Deirdre Vos oprichter van Profit Pricing en Duncan Oyevaar oprichter van The Great Game of Business. Deirdre heeft de afgelopen 10 jaar als Pricing Strateeg gewerkt voor verschillende nationale en internationale bedrijven. Zij is bevlogen over haar vak en kan met enthousiasme en brede praktijkervaring vertellen over de uitdagingen en kansen van pricing.

Duncan is de oprichter van The Great Game of Business in Europa. Hij heeft een brede B2B ervaring in energie- en engineeringsector na een internationale carrière in onder meer het Midden-Oosten, en de laatste jaren in Duitsland, waar hij Director Strategic Projects was voor Nuon Energy & Service.

Voorwaarden en inschrijving

De kosten zijn €50,00 per persoon. LET OP: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt deze € 50,- wel bij je in rekening gebracht.

Inschrijven voor dit evenement kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Meer informatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Pieta Stam van Syntens Innovatiecentrum i.s.m. Profit Pricing en The Great Game of Business. Voor vragen kun je contact opnemen met Pieta Stam, innovatieadviseur/projectleider, te bereiken op telefoonnummer 06 - 51 23 39 73.