Nederlandse Handelsmissie naar Canada3.0

  • 13 mei 2013

Op 14 en 15 mei van dit jaar vindt Canada3.0 plaats: hèt Innovatie Event van Canada. Canada3.0 is het enige landelijke digtale media event, dat zich richt op commercialisatie van innovatie met een focus op gezondheidszorg, media & entertainment, onderwijs en telecommunicatie. De vijfde editie van Canada3.0 vindt dit jaar plaats in Toronto met naar verwachting ruim 2.000 bezoekers afkomstig uit bedrijfsleven, onderwijs en overheid. Nadere informatie over het event is te vinden op de website van de Canada 3.0 conference.
 
In de periode van 13 tot en met 17 mei zal een Nederlandse delegatie deelnemen aan het Canada3.0 event en bezoeken brengen aan bedrijven, incubators en kennisclusters in de zogenoemde Technology Triangle van Canada, het gebied tussen Waterloo, Kitchener en Guelph. Deze reis is uitermate geschikt voor die ondernemers en ondernemingen die op zoek zijn naar Canadese partners of die hun producten of diensten op de Canadese markt willen aanbieden.

Interesse of meer weten?

Een informatie- en kennismakingsbijeenkomst wordt in maart 2013 georganiseerd in de residentie van de Canadese ambassadeur in Wassenaar. Heeft u belangstelling om deze bijeenkomst bij te wonen? Neem even contact met ons op.

Direct aanmelden

Dat kan natuurlijk ook. Inschrijven kan via website van HollandHub . Na ontvangst van uw inschrijving nodigen wij u uit voor een intake-gesprek. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw persoonijke wensen ten aanzien van ontmoetingen met bedrijven en de criteria voor uw individuele matchmaking. De eigen bijdrage aan deze missie bedraagt € 950,-. Deelnemers zorgen zelf voor hotel en vliegticket.