Accelerating the Future

  • 12 maart 2013

Op 12 maart a.s. start in de Schouwburg een Rotterdamse internet revolutie tijdens het evenement Accelerating the Future, een initiatief van Rotterdam Internet Valley (R-iV). Door nieuw ICT-/business talent en creativiteit samen te brengen met ervaring en allround ondernemerschap krijgen startende internetondernemers tijdens het evenement de kans om zich te presenteren aan het Rotterdamse bedrijfsleven.

Mazars ook aanwezig

Mazars heeft zich verbonden aan het initiatief en stelt kennis en budget beschikbaar om de ambitieuze internetparels, verbonden aan R-iV, op weg te helpen in het ondernemerschap.

Mazars steunt internetstarters

Pieter Visser , adviseur TMT bij Mazars: “Mazars heeft veel expertise op het gebied van technologie – wij willen door deze samenwerking onze netwerken versterken en een partnership vormen. De aanwezige ondernemers zijn internetstarters met potentie. Die hebben dus goede adviseurs nodig op het gebied van security, privacy, structurering en financiering. Wij hopen dat er een paar knappe koppen tussen zitten die we tot wasdom kunnen brengen. Ons is er alles aan gelegen de internetstarters vanuit ons netwerk de samenwerking te bieden die ze nodig hebben.”

Rotterdam Internet Valley

R-iV wil meer succesvolle internet ondernemers in Rotterdam en willen helpen sneller en beter hun ambities waar te maken:  Bedrijven krijgen een duwtje in de rug en drempels worden verlaagd om vernieuwende internet concepten succesvol in de markt te zetten. Bijvoorbeeld door technologische ondersteuning te bieden en/of zakelijke zorgen weg te nemen. R-iV wil een community van enthousiast internet ondernemers, leveranciers, financiers en coaches creëren.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie de website van Rotterdam Internet Valley.