Nederland Innoveert tijdens Week van de Ondernemer

  • 09 april 2013

Als ondernemer bruist u ongetwijfeld vaak van de ideeën voor vernieuwing of verbetering van uw product of dienst. Maar waar begin je, wie helpt om het idee te verwezenlijken en hoe regel je financiering? Antwoorden op deze vragen vindt u op de Nederland Innoveert verdieping van de Week van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland, ministerie van Economische Zaken, Syntens en TNO.

Op de Nederland Innoveert verdieping is alle expertise rondom innovatie voor u bij elkaar gebracht. U kunt hier terecht voor persoonlijke adviezen over de kansen in de verschillende sectoren, octrooien en financiering, presentaties van topondernemers en demonstraties van de nieuwste innovaties. Kortom alles om uw innovatieve ambities te realiseren.

De Week van de Ondernemer

Al zestien jaar lang het grootste en best gewaardeerde ondernemersevent van Nederland. Wij presenteren u een prachtig programma met inspirerende gasten en topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, de wetenschap en de media. Daarnaast worden er enkele thema’s uitgelicht die essentieel zijn voor succesvol ondernemen; innovatie, internationaal ondernemen en ondernemend financieren. Gedurende drie dagen kunt u over deze onderwerpen en andere relevante ondernemersthema’s sessies en workshops bijwonen.

Programma Nederland Innoveert

10:30 - 11:30 Ochtendprogramma
11:30 - 12:00
Businesslunch
12:00 - 16:00
Inspiratiesessies
16:00 - 17:00
Netwerkborrel

He volledige programma vind je op de website van Nederland Innoveert.

Direct inschrijven voor de week van de ondernemer kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.