Een investeerder voor de groei van je bedrijf: Eindhoven

  • 23 mei 2013

Wanneer kiest u ervoor om een investeerder bij uw onderneming te betrekken? En hoe vindt u de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. We maken een vergelijking tussen de verschillende soorten investeerders en kijken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een onderneming. Ook gaan we in op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders en zien we hoe een investeerder een businessplan screent. De beste lessen komen uit de praktijk, dus bespreken we de typische valkuilen waar ondernemers tegenaan lopen. Verder nemen we het investeringsproces met u door zodat je weet welke stappen en onderdelen u kunt verwachten.

Een overzicht van alle Masterclasses financiering vindt je in dit nieuwsbericht.

Presentator

Micha Zwaaf, IMX Capital – The Value Engineers, boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’. Micha is momenteel ook als innovatieadviseur aan Syntens Innovatiecentrum verbonden.

Details

Datum: 23 mei 2013
Tijd: 14u - 18u
Locatie: Mazars, Flight Forum 760, Eindhoven

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.

Voorwaarden en inschrijving

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Syntens en Shell LiveWIRE nemen de kosten voor hun rekening. Let op: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt deze € 100,- wel direct bij u in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Manon Kuijlenburg, te bereiken op telefoonnummer 088-4440559.

Direct inschrijven doe je via de website van Syntens Innovatiecentrum.