Financiering van innovatie voor groei: Breda

  • 30 mei 2013

Tijdens deze praktische masterclass leert u waar te beginnen als u als ondernemer uw innovatie- of groeiplannen wilt financieren.U krijgt een overzicht van de mogelijkheden die er zijn, inclusief de minder bekende, zoals familie/vrienden, crowdfunding, subsidies en fiscale opties. Daarnaast wordt duidelijk welk type financiering bij welk bedrijf past en wat er nodig is om voor financiering in aanmerking te komen. In de masterclass worden concrete handreikingen gedaan voor acties die de kans op innovatie- en groeifinanciering vergroten. Deze bijeenkomst mag u niet missen omdat u een onafhankelijk beeld krijgt van het complete financieringsspectrum.

René Kamphuis  is accountmanager bij de unit MKB financiering en adviseert MKB-ondernemers op het gebied van financieringsmogelijkheden binnen en buiten AgentschapNL. Met zijn bancaire ervaring zet hij zich in om de juiste mix van oplossingen aan te dragen voor ieder financieringsvraagstuk. 

Een overzicht van alle Masterclasses financiering vindt je in dit nieuwsbericht.

Details

Datum: 30 mei 2013
Tijd: 14u - 17u
Locatie: Syntens Innovatiecentrum, Mozartlaan 7, Breda

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid. Meer data zijn mogelijk bij grotere toeloop.

Voorwaarden en inschrijving

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Syntens en Shell LiveWIRE nemen de kosten voor hun rekening. Let op: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt direct € 100,- bij u in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hein de Baat, innovatieadviseur, te bereiken op telefoonnummer 06 - 22907471.

Direct inschrijven doe je via de website van Syntens Innovatiecentrum.