De rol van de bank bij de groei van uw bedrijf: Breda

  • 06 juni 2013

Banken zijn zeer kritisch als het gaat om het verschaffen van bedrijfsfinancieringen. Financiering van innovatieve starters en aanvragen voor groeifinanciering stuiten op veel scepsis. Bankiers hanteren specifieke beoordelingscriteria. Wilt u bankiers overtuigen om financiering te verstrekken, dan zult u deze criteria en hun beweegredenen moeten kennen. Heeft u eenmaal een bankier aan boord, dan is het verstandig om een goede relatie te ontwikkelen. Niemand wordt graag geconfronteerd met negatieve verrassingen, ook de bank niet. In deze bijeenkomst leert u hoe bankiers te werk gaan, waar op te letten bij het aanvragen van een financiering en hoe u als ondernemer succesvol kunt ondernemen met uw bankier als partner. 

Fop de Pater is in 2012 gestart met zijn interim-, projectmanagement en managementadviesbureau. Deze activiteiten liggen veelal op het financiële en  bedrijfskundige vlak binnen het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook binnen (afdelingen van) grotere bedrijven en financiële instellingen. Daarvoor heeft hij ruim 32 jaar bij de Rabobank in allerlei management, directie en adviesfuncties gewerkt, zowel bij lokale banken als Rabobank Nederland en meest recent in het Midden Oosten. Fop is verbonden aan Syntens Innovatiecentrum als innovatieadviseur.  

Een overzicht van alle Masterclasses financiering vindt je in dit nieuwsbericht.

Details

Datum: 6 juni 2013
Tijd: 14u - 16u
Locatie: Syntens Innovatiecentrum, Mozartlaan 7, Breda

Deelnemers

Maximaal 15 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.

Voorwaarden en inschrijving

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Syntens en Shell LiveWIRE nemen de kosten voor hun rekening. Let op: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt direct € 100,- bij u in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hein de Baat, innovatieadviseur, te bereiken op telefoonnummer 06 - 22907471.

Direct inschrijven doe je via de website van Syntens Innovatiecentrum.