Een investeerder voor de groei van uw bedrijf: Breda

  • 11 juni 2013

Wanneer kiest u ervoor om een investeerder bij uw onderneming te betrekken? En hoe vindt u de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. We maken een vergelijking tussen de verschillende soorten investeerders en kijken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een onderneming. Ook gaan we in op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders en zien we hoe een investeerder een businessplan screent. De beste lessen komen uit de praktijk, dus bespreken we de typische valkuilen waar ondernemers tegenaan lopen. Verder nemen we het investeringsproces met u door zodat je weet welke stappen en onderdelen u kunt verwachten.

Micha Zwaaf, IMX Capital – The Value Engineers, boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’. Micha is momenteel ook als innovatieadviseur aan Syntens Innovatiecentrum verbonden.

Een overzicht van alle Masterclasses financiering vindt je in dit nieuwsbericht.

Details

Datum: 11 juni  2013
Tijd: 14u - 18u
Locatie: Syntens Innovatiecentrum, Mozartlaan 7, Breda

Deelnemers

Maximaal 15 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid. Let op: bij no-show zonder afmelding 24 uur van tevoren wordt direct € 100,- bij u in rekening gebracht.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hein de Baat, innovatieadviseur, te bereiken op telefoonnummer 06 - 22907471.

Direct inschrijven doe je via de website van Syntens Innovatiecentrum.