Een investeerder voor de groei van uw bedrijf: Enschede

  • 22 april 2013

Wanneer kies je ervoor om een investeerder bij je onderneming te betrekken? En hoe vind je de juiste investeerder? De ene investeerder is immers de andere niet. We maken een vergelijking tussen de verschillende soorten investeerders en kijken wanneer er sprake is van een goede match tussen een investeerder en een onderneming. Ook gaan we in op de denkwijze en beoordelingscriteria van investeerders en hoe een investeerder een businessplan screent. De beste lessen komen uit de praktijk, dus bespreken we de typische valkuilen waar ondernemers tegen aan lopen. Verder nemen we het investering- proces met je door zodat je weet welke stappen en onderdelen je kunt verwachten.

Een overzicht van alle Masterclasses financiering vindt je in dit nieuwsbericht.

Presentator

Micha Zwaaf, IMX Capital – The Value Engineers, boek ‘Wat schuift het – Haal meer uit je onderneming’. Micha is momenteel ook als innovatieadviseur aan Syntens Innovatiecentrum verbonden.

Details

Datum: 22 april 2013
Tijd: 
16.00 uur
Locatie:
Syntens Innovatiecentrum, Hengelosestraat 585 7521 AG Enschede

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden; Shell LiveWIRE en Syntens Innovatiecentrum nemen de kosten voor hun rekening. Wel vragen we na afloop een enquête in te vullen.

Direct aanmelden kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.