De rol van de bank bij de groei van uw bedrijf: Klarenbeek

  • 14 mei 2013

Banken zijn zeer kritisch als het gaat om het verschaffen van bedrijfsfinancieringen. Financiering van innovatieve starters en aanvragen voor groeifinanciering stuiten helemaal op veel scepsis. Bankiers hanteren specifieke beoordelingscriteria. Wil je bankiers overtuigen om een financiering te verstrekken, dan zul je deze criteria en hun beweegredenen moeten kennen. Heb je eenmaal een bankier aan boord, dan is het verstandig om een goede relatie te ontwikkelen. Niemand wordt graag geconfronteerd met negatieve verrassingen, ook de bank niet. In deze bijeenkomst leer je hoe bankiers te werk gaan, waar op te letten bij het aanvragen van een financiering en hoe jij als ondernemer succesvol kunt ondernemen met je bankier als partner.

Een overzicht van alle Masterclasses financiering vindt je in dit nieuwsbericht.

Presentator

Fop de Pater,  is in 2012 gestart met zijn interim- projectmanagement  en managementadvies bureau. Deze activiteiten liggen veelal op het financiële en  bedrijfskundige vlak binnen het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook binnen (afdelingen van) grotere bedrijven en financiële instellingen. Daarvoor heeft hij ruim 32 jaar bij de Rabobank in allerlei management, directie en adviesfuncties gewerkt, zowel bij lokale banken als Rabobank Nederland en meest recent in het Midden Oosten. Fop is verbonden aan Syntens Innovatiecentrum als innovatieadviseur.    

Details

Datum: 14 mei  2013
Tijd: 
16.00 uur
Locatie:
La Place Vergadercentra, Autosnelweg A50, nr. 2018 7381 AZ Klarenbeek

Deelnemers

Maximaal 20 deelnemers, vrije aanmelding op basis van beschikbaarheid.

Kosten

Aan deelname zijn geen kosten verbonden; Shell LiveWIRE en Syntens Innovatiecentrum nemen de kosten voor hun rekening. Wel vragen we na afloop een enquête in te vullen.

Direct aanmelden kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.