Groeierskring: sneller groeien met een sterke merkpositie

  • 24 april 2013

Hoe snel groei jij in 2013? Syntens start op woensdag 24 april 2013 met een nieuwe reeks workshops voor ondernemers met een sterke groeiambitie.

De laatste jaren heb je met jouw bedrijf stevig aan de weg getimmerd en nu is de tijd aangebroken om jouw groei te gaan versnellen. Jouw bedrijf stevig op de zakelijke kaart zetten. Een ambitie waarbij jouw merk een cruciale rol speelt. Jouw doelgroep zal je namelijk alleen verkiezen boven de concurrentie als jouw merk de juiste emotionele snaar weet te raken. De strijd in de markt wordt daadwerkelijk beslist in het brein van jouw doelgroep. Een strijd die je niet alleen hoeft te voeren, maar die we samen aangaan!

Aanpak

De reeks bestaat uit vier workshops en start op woensdag 24 april 2013 van 17:00 uur tot 20:30 uur. Met een selecte groep ondernemers gaan we bouwen aan winnende merken. Het is een rondetafelsessie in samenwerking met onze kennisleverancier Merketingvisie (Guido David, strategische merkpositionering). Tijdens de sessies delen we onze uitdagingen, inzichten en ervaringen, uiteraard binnen een confidentiële setting. We dagen elkaar uit om het beste uit elkaar en onze merken naar boven te halen.

Programma

In het programma staat het thema merkpositionering centraal. Merk positioneren gaat over het kiezen van een positie. Een voorkeurspositie in het brein van relevante doelgroepen. Gezamenlijk doorlopen we de belangrijkste fasen, van strategie tot operatie. Om als ‘merkontwikkelaar’ aan de slag te gaan, krijg je praktische tools en toepasbare theoretische kennis aangereikt.

Sessie 1 – Merkpositionering:
•    Wat is een merk, hoe gaat merkpositioneren in zijn werk en wat betekent dat voor uw bedrijfsmerk?

Sessie 2 – Merkstrategie:
•    Hoe zet je jouw merk in als inspirerend kompas voor uw dienstverlening, innovatie, marketing en sales?

Sessie 3 – Merkoperatie:
•    Hoe activeer je de gekozen merkstrategie en veranker je dat in jouw organisatie?

Sessie 4 – Evaluatie sessie:
•    Waar hebben de merkinspanningen toe geleid en wat kunnen we van elkaar leren?

Wie kunnen er deelnemen?

Bedrijven met minimaal 10 en maximaal 250 werknemers die de ambitie hebben om de komende jaren in omzet en personeelsbestand te willen groeien.

De workshops worden gehouden bij Syntens Innovatiecentrum in Breda, Mozartlaan 7. Er kunnen maximaal 10 ondernemers deelnemen. Kosten voor alle bijeenkomsten bedragen € 400,- per persoon. Aanmelden kan via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Meer informatie en vragen

Voor vragen kun je contact opnemen met Saïd Akdim via 088- 444 0 124.