ICT, groeiversneller of kostenpost?

  • 18 april 2013

ICT wordt vaak gezien als noodzakelijk kwaad en mag niet te veel kosten. Toch kan een doordachte en modern ingerichte ICT omgeving je juist helpen. In deze Masterclass ontdek je hoe je ICT kunt gebruiken om je bedrijfsdoelstellingen te bereiken en krijg je handvatten voor jouw ICT strategie.

Onderscheiden met ICT

Het doordacht inzetten van nieuwe ICT technologie en slimme samenwerkingsoplossingen geeft jou als ondernemer een voorsprong. Je bent dan net dat stapje verder waardoor je klanten voor jou kiezen. Omdat je innovatiever bent. Omdat je al nagedacht hebt over hoe je jouw klant beter en voordeliger van dienst kunt zijn. Tijdens deze masterclass geven wij je voorbeelden van de succesvolle inzet van ICT om een bedrijf te laten groeien.

Wat haal ik er uit?

  • Krijg inzicht in de mogelijkheden van ICT als groeiversneller
  • Maak een eerste aanzet voor jouw ICT strategie die aansluit bij de bedrijfsdoelstellingen
  • Onderscheid je onderneming door innovatieve ICT technologie toe te passen
  • Leer hoe je met ICT slimmer samenwerkt en communiceert zonder hiervoor hardware of software aan te hoeven schaffen

Breng jouw ICT strategie in kaart

In het 2e deel van de Masterclass ga je zelf aan de slag. Aan de hand van briefingcards en met begeleiding van een ervaren coach breng je zelf in kaart hoe je ICT zou willen inzetten zodat het beter aansluit bij je bedrijfsdoelstellingen. Zijn de ICT kosten bepalend of zie je ICT juist als hulpmiddel voor jouw groei? Wil je überhaupt nog wel kapitaal investeren in ICT of wil je het liever als dienst afnemen tegen voorspelbare en flexibele kosten?

Details

Deze bijeenkomst speciaal voor groeiondernemers wordt georganiseerd in samenwerking met Nobel en vindt plaats op donderdag 18 april 2013 van 15:00 uur t/m 18:30 uur in Nobel Naarden.

Inschrijven

Schrijf je in via de website van Port4Growth.

Wat is een Growth Masterclass?

Klik hier voor meer informatie over onze Growth Masterclasses.

Meer informatie

Deelname aan deze Growth Masterclass is kosteloos. Mocht je echter niet aanwezig kunnen zijn dan zouden wij het erg op prijs stellen als je je 48 uur van te voren afmeld. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Wendy Janssen of bel 030-6866375.

Dagprogramma

14:30 Inloop
15:00 Start programma en introductie
ICT, groeiversneller of kostenpost? Hoe kan ICT u ondersteunen bij de groei van uw organisatie? Slimmer samenwerken, uw klanten beter  helpen of efficiënter met uw middelen omgaan.
Bepaal uw eigen ICT strategie Breng zelf uw ICT strategie in kaart onder begeleiding van een ervaren coach. Inspirerend en interactief.
Zien en beleven Korte demo van een aantal in het oog springende slimme ICT toepassingen.
17:45 Afsluitende borrel