Masterclass Groeibedrijven in de Zorgmarkt

  • 21 mei 2013

Je wilt doorgroeien met mooie vernieuwende producten en diensten voor de cure & care markt en kunt daarbij gedegen kennis en een gericht netwerk gebruiken? In drie dagen en drie dagdelen leert je de ontwikkeling van jouw product en/of dienst af te stemmen op jouw potentiële klanten en een goede positionering te verkrijgen in de zorgmarkt. De zorgmarkt is complex en wordt voor jou ontrafeld en verduidelijkt door deskundigen.

Beslissers uit de zorgwereld dragen kennis over ten behoeve van uw product en/of dienst. Tijdens een Dragons’ Den wordt je voor de leeuwen geworpen en reageert een panel van experts direct op jouw businesscase.

In de aanloop naar de Dragons’ Den wordt je geholpen bij het formuleren van een sterke pitch, waarin o.a. aandacht wordt besteed aan propositie, verdienmodel en groeiambities. Tijdens informele momenten is er volop ruimte om waardevolle contacten op te doen, zowel met de experts als met jouw collega-ondernemers.

Onderwerpen

CE-certificering, financiering, wet- en regelgeving, juridische aspecten, octrooien en samenwerkingsverbanden.

Tevens kruipt u in de huid van een inkoper en ontdekt u waar u op moet letten om uw product succesvol te vermarkten.

Details

Data: 21 mei - middag, 27 & 28 mei hele dagen met overnachting, 4 juni – middag, 18 juni - middag, 28 juni hele dag.
Voor: Groeibedrijven met innovatieve cure & care producten en/of diensten.
Deelname: Aan de hand van een ingestuurde business case.
Deadline inschrijving: Maandag 13 mei aanstaande.
Locaties: Syntens Nieuwegein, UMC Utrecht, Kaap Doorn.
Kosten: €450,- inclusief één overnachting en maaltijden.
Organisatie: Syntens: Laurens Strijbos (06-22544985) en Aernout van Haarst (06-53503328)

Aanmelden

Direct aanmelden kunt u doen via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Meer informatie

Meer inforamtie vind je hier.

Referenties

René Muller, hoofd inkoop Ziekenhuis Gelderse Vallei: “Als we de zorgkosten beheersbaar willen houden, zullen inkopers een actieve rol moeten spelen in het bij elkaar brengen van innovatieve producten en diensten van ondernemers en ziekenhuizen.”

Ron de Graaff, Seijgraaf Advies Groep: “De masterclass stelt je in staat te begrijpen hoe het de zorgfinanciering op hoofdlijnen in elkaar zit. Kennis die je elders maar moeilijk kunt vinden en die o zo belangrijk is voordat je met je product of dienst de zorgmarkt in stapt. Dankzij de Syntens mensen en hun netwerk weet je in een paar dagen de zaken die je echt moet weten. Kennis en ervaring bij elkaar gebracht ten behoeve van de starter in de zorg.