Maritime Campus Netherlands Workshop: Succesvol zakelijk gebruik van social media

  • 30 mei 2013

De Maritime Campus Netherlands is een netwerkorganisatie tussen onderzoeksinstellingen, onderwijsinstellingen, overheden en ondernemers. Vanuit de vestigingslocatie in Den Helder wordt gewerkt aan ontwikkeling en kennis en bedrijfsactiviteiten in Noord Holland. Zoals de naam al aangeeft ligt de focus hierbij op maritieme en offshore gerelateerde technologieën en bedrijfsactiviteiten. Een van de doelstellingen van MCN is een actieve stimulering van bedrijfsactiviteiten in Noord Holland. In dit kader wordt er (individuele) ondersteuning aangeboden voor starters en doorstarters met een oriëntatie/locatie in Noord Holland en een passende marktfocus. ATO Sustainable Business Engineers en KplusV Organisatie advies geven hier invulling aan.

Je leert

  • Welke soorten en vormen van social media er zijn en hoe deze zich tot elkaar verhouden
  • Aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe social media tegenwoordig ingezet wordt voor marketing, marketingcommunicatie of communicatiedoeleinden
  • Hoe je conversaties op social media gemakkelijk kunt monitoren
  • De belangrijkste social media onder de knie te krijgen en brengt het geleerde tijdens de workshop direct in de praktijk

Resultaat

Na het volgen van de workshop ben je helemaal uptodate met de terminologie en in staat om voor je eigen organisatie te bepalen welke social media je het beste in kunt zetten en op welk moment.

Kosten

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?

Starters en doorstarters met een geografische binding met / oriëntatie op Noord Holland en focus op Maritieme of Offshore bedrijfsactiviteiten.

Inspirators

Toon Buddingh’
Webdude

Programma

12:30 Lunch
13:15 Gebruikte technieken
14:15 Aan de slag
16:00 Maak je eigen plan
17:00 Einde

Datum en Locatie

De workshop staat gepland op donderdag 30 mei 2013 bij ATO in Den Helder.

Aanmelden

Aanmelden kan via email, onder vermelding van ‘workshop MCN social media‘.

Contact

ATO Sustainable Business Engineers
IJzergietersweg 1
1786 RD Den Helder
tel. 0223 670 340