Ondernemersgilde: Businesscafé ‘Groeien aan de Noordzee’

  • 01 juli 2013

Maak gebruik van de ervaringen van andere groeiondernemers en leg jouw probleem aan ze voor. De plenaire presentatie wordt gegeven door Kees de Jong, serial entrepreneur. Wellicht ken je hem als columnist uit het FD. Bovendien zetten we sinds de laatste editie de traditie voort om één van aanwezigen als winnaar uit te roepen van de Syntens "Inspiration Award".

Eigen bijdrage voor deelname: € 75,- (inclusief koffie, borrel en diner). Inclusief: FREE ticket voor een andere groeiondernemer of jouw compagnon. Na jouw aanmelding kun je een e-mail sturen met zijn of haar gegevens en ontvangt deze groeiondernemer mede namens jou van ons de uitnodiging voor deelname. Bij afwezigheid of afmeldingen korter dan 3 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst wordt € 75,- in rekening gebracht.

Bekijk hier het volledige programma

Details

Datum: 1 juli 2013
Locatie: TBlox, Milleniumtoren
Plaats: Rotterdam
Tijd: van 15:00 tot 19:00

Kees de Jong

Sinds 1991 is Kees de Jong oprichter van 5 bedrijven en o.a. actief geweest met internationale expansie. Vanuit New York is hij op dit moment Vice Chairman of the board at SSI, het Amerikaanse bedrijf dat zijn bedrijf heeft overgenomen. Verder is hij speaker, columnist en investor. Het is zijn persoonlijke missie om groeiondernemerschap te stimuleren in Nederland. Graag deelt hij zijn ondernemerservaringen met jou.

Intervisiecases

Maak gebruik van de ervaringen van andere groeiondernemers en leg jouw probleem aan ze voor. Via een gestructureerde methode ontvang je praktische adviezen waar je direct mee aan de slag kunt en waar je direct rendement behaalt. Breng jij jouw casus in? Meld je dan hiervoor aan bij Leon van der Sande, te bereiken op telefoonnummer 06-516 15 902.

Inspiratie FD-Gazellen award/ Deloitte Fast50

Wat betreft de parallesessies daarna (twee rondes) hebben we een ervaringsdeskundige die deel heeft genomen aan FD-gazellen award of Deloitte Fast50. Wat brengt deelname aan zo’n event jou als bedrijf, wordt je er wijzer van en ga jij beslissen hier ook aan deel te nemen?

Inspiratie “binnenhalen financiering in de huidige tijd”

Heb jij een interessante ervaring met dit onderwerp dat je met ons wil delen? Meld je hiervoor dan aan bij Leon van der Sande, te bereiken op telefoonnummer 06-516 15 902.

Inschrijven

Schrijf je direct in via de website van Syntens Innovatiecentrum.

Evaluatie vorige editie

Tijdens de vorige editie van het businesscafé hebben groeiondernemers de volgende behoeften van een groeiondernemer als herkenbaar in de evaluatie teruggegeven: een veilige omgeving, ik ben niet de enige die zoekt, storytelling, een stap kunnen maken,vertrouwelijke omgang met soortgelijke bedrijven.