Webinar: Ondernemen in de cloud voor ZZP'ers

  • 07 augustus 2013

Werkt u al in de cloud? Regelmatig wordt deze vraag gesteld. De media gonzen van termen als cloud computing, veiligheid in de cloud, alle documenten in de cloud. Het heeft iets te maken met internet, maar wat precies?

Om het nog moeilijker te maken worden door ICT’ers ook nog verschil gemaakt tussen ‘private cloud’, ‘public cloud’ en ‘hybrid cloud’. Alle trends samen wijzen erop dat dit relatief nieuwe begrip  in alle verschijningsvormen niet meer weg te denken is uit onze informatiemaatschappij. Internet en digitaal verkeer zijn immers van cruciaal belang voor het zakendoen: we worden er steeds afhankelijker van. Maar dat betekent niet dat elke ondernemer direct zijn ICT-toeleverancier moet volgen wanneer dit soort mystieke woorden vallen.

Voor die ondernemers die willen weten hoe ze hun bedrijfsvoering nog beter, maar wel veilig en het liefst ook goedkoper via internet kunnen doen, heeft  Syntens Innovatiecentrum de workshop ‘Ondernemen in de cloud’ ontwikkeld.

In de digitale versie (webinar) zijn er twee versies:
1. Cloud computing voor ZZP’ers (‘ZZP’ers  in de cloud’) met de nadruk op het gebruik van allerlei algemene (publieke) webapplicaties, voor administratie en samenwerking.
2. Cloud computing voor MKB’ers (‘MKB’ers in de cloud’) over het verplaatsen van de servers van het bedrijf naar een datacentrum – naast het gebruik van allerlei algemene webapplicaties.

Beide versies worden aangeboden als webinar, een interactieve workshop via internet. In augustus en oktober worden deze webinars, bij voldoende belangstelling, op verschillende dagen en tijdstippen gehouden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Henk van Heerde, te bereiken op telefoonnummer 06 - 51 23 96 08.

Details

Tijd: 16:00 tot: 17:00
Datum: 07-08-2013
Locatie: Webinar
Eigen bijdrage: € 0
Aantal plaatsen: 50

Aanmelden

Aanmelden doe je via de website van Syntens Innovatiecentrum.