Congres voor Vrouwelijke groeiondernemers "Van ondernemersdroom naar groei"

  • 10 oktober 2013

Vrouwelijke ondernemers (+10fte) opgelet!

Op 10 oktober a.s. nodigen we je uit om je ondernemersdroom te delen met elkaar. Tenslotte zijn “de dromen van vandaag het materiaal van de wereld van morgen” (Peter Gabriel). Vele ondernemers hebben inmiddels ervaren dat het concreet maken van je dromen de kans vergroot dat je deze ook waarmaakt.

Genoeg reden dus om 10 oktober vrij te houden in je agenda. Tussen 12:00 en 17:30 leer je meer over de ondernemersdroom van Heleen Dura-Van Oord  (winnares  Prix veuve clicquote, zakenvrouw van het jaar 2013), vertaal je praktische tips naar concrete acties voor je eigen bedrijf en kom je in contact met gepassioneerde andere vrouwelijke ondernemers. Wie weet hebben we aan het einde van de dag wel een “collectieve vrouwelijke ondernemers-droom”

Programma

De thema’s die deze dag aan bod komen zijn:  alternatieve manieren van financieren, business model canvas en nieuwe concepten bedenken. Kijk op onze website voor meer informatie: http://www.port4growth.nl/events/events-single/congres-voor-vrouwelijke-ondernemers.html

Meer informatie

Deelname aan het congres voor vrouwelijke ondernemers kost €50,-, ken je echter een andere vrouwelijke groeiondernemer met 10 fte of meer kun je haar meenemen en is het congres kosteloos voor jullie beiden.