De High Growth Awards: Hét podium voor Nederlandse groeibedrijven!

  • 27 november 2013

Woensdag 27 november 2013 vindt voor de zevende maal de High Growth Awards plaats. Het is een jaarlijks terugkerende verkiezing voor Nederlandse ondernemingen die de afgelopen drie jaar flinke omzetgroei hebben gerealiseerd.

De High Growth Awards wordt georganiseerd door Port4Growth. Bij de High Growth Awards speelt niet alleen kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar ook de kwaliteit van die groei. De deelnemende ondernemers strijden om de titel van beste regionale groeionderneming in zes regio’s. Daarnaast worden er drie thema awards uitgereikt.; ‘Financieel gezonde groei’, ‘Beste Business Model’ en ‘Innoveren, maken en groeien’. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt de deelnemende bedrijven.

Inspiratie en groeidoorbraak

Erkenning voor uw inzet en het uitwisselen van ideeën en ervaringen waarbij u groeiondernemers uit diverse branches persoonlijk ontmoet, dát is waar het om draait bij de High Growth Awards. Inspiratie voor én door groeiondernemers is de kracht van het programma. Genomineerd worden voor de High Growth Awards betekent erkenning voor uw buitengewone groeiprestatie.

Groeibedrijven zijn cruciaal voor de economie, omdat ze zorgen voor het grootste deel van de werkgelegenheid en het innovatievermogen van ons land.

Onafhankelijk

Het High Growth Awards programma is een onafhankelijk programma van Port4Growth, het platform voor groeibedrijven. Het initiatief wordt ondersteund door een aantal toonaangevende partners waaronder Grant Thornton, Philips en Rabobank en NEVAT, die hiermee hun erkenning en waardering voor de bijzondere prestaties van deze ambitieuze groeibedrijven wil onderstrepen.

Groeiondernemers uit alle branches zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Inschrijven kan tot 30 september 2013. Klik hier voor meer informatie (waaronder de selectiecriteria) en inschrijven.