Slimmer Financieren

  • 08 oktober 2013

In contact komen met de juiste financier

Een onderdeel van het ondernemerschap is het managen van de financiële kant van jouw bedrijf. Zie je kansen in de markt? Wil je jouw bedrijfsactiviteiten uitbreiden? Wil je investeren in verband met innovatie en groei? Hoe kom je dan aan investeerders?

Op 8 oktober organiseert Syntens samen met de Kamer van Koophandel de oriëntatiebijeenkomst ‘Slimmer Financieren’. Ondernemers uit het MKB krijgen tijdens dit gratis evenement tips over verschillende (alternatieve) financieringsmogelijkheden. Er zijn onder andere workshops over financiering door een bank, microfinanciering, (export)kredietverzekering, crowdfunding en subsidiemogelijkheden.

Details

Van:    17:00 tot: 21:30
Datum:    08-10-2013
Locatie:    Hotel De Reehorst
Adres:    Bennekomseweg 24, 6717 LM Ede
Eigen bijdrage:    0
Aantal plaatsen:    200

Financiering nodig?

“Ik heb een goed plan, maar de bank wil niet financieren.” Dat is nu het beeld.
Maar de wereld biedt meer kansen op financiering, waarin ook de banken een rol kunnen spelen. Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn!

Waarom je deze bijeenkomst niet mag missen?

Tijdens deze unieke bijeenkomst krijgt je een praktische routekaart om je te oriënteren op gangbare én nieuwe financieringsvormen. Je ontvangt na afloop van de bijeenkomst de financieringswijzer. Naast diverse marktpartijen en overheidsorganisaties zijn ook de adviseurs van de Kamer van Koophandel en Syntens aanwezig. Zij helpen je verder op weg.

Programma

Kijk hier voor het volledige programma.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor deze bijeenkomst? Ga dan snel naar deze website!

Voor vragen kun je contact opnemen met Arnold Monshouwer, te bereiken op telefoonnummer 088-4440040.